2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
والا راست میگی . یکی بود تو مدرسه سبیل داشت ولی خب ماسک میزد معلوم نبود . بعد یه چیزی شد مجبور شد بد ...

قلیم به درد آمد جدا

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه به خدا آبرومو دوست دارم تا آخر عمر به هیچ جاش نمیخوام دست بزنم فقط وسطش

پیوندش زشت نیس کوتاه کن چندتا از پایینون بگیر ببین چ قشنگ فرم میگیرن  

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بیشتر طلاق ها تو ایران بخاطر خیانته، خیانت هم ریشه ش بر میگرده به عقده ای شدن آدم. انقدر فشار هست که ...

اره خدایی اینکه بچه های کوچکتر بگن را اینجوری هستی خیلی حس بوی داره خیلی زیاد . اصن بدجور به ادم بر میخوره

حق داری عزیزم

منم مامانم با همه چیز مخالفت میکنه

اگه میتونی مامانتو راضی کن ببرتت ارایشگاه برداری

اگر نه یکم از وسطش رو با موچین بردار یا با ژیلت یا با وکس

فقط با ژیلت یکم خطریه مواظب باش بقیه جاهای ابروت نره😂

کم کم ازشون بردار

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

قلیم به درد آمد جدا

خیلی دختره گناه داشت خیلی . انقد دلم واسش سوخت . بیچاره آب هم نمی‌خورد . ما همه آب می‌خوردیم اون بیچاره نگاه می‌کرد.  اصن چطور میتونست نفس بکشه تو گرما و چیزی نخوره . خیلی گناه داشت به خدا اشک آدم در میاد 

طعنه ک زیاد زد بهم منم میخندیدم بهش ولی واقعا ابروی پیوندی دوس داشت ..مگه پدر مادرت چقد دوس دارن میو ...

بخدا خبر ندارین بابام یه مدت گیر داده بود دامن بپوشم تو خونه:/ ملت با تاپ و شلوارک می‌گردن من پاچه شلوارم میرفت بالا میگفت چرا شلوارت کوتاهه؟ خوب شد دامنه از سرش افتاد منم بدم از دامن می اومد

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

خدایا الان فکرشو کردم بابامو چیکار کنم اون از مامانم بدتر:/اینجوری خیلی بی ریخت میشه که

مگه برای پشمم باید اجازه گرفت؟ برو بردار نهایتا دعوات میکنه نمیتونه بکشه تورو که ترسو نباش لطفا یکم روحیه جنگی داشته باش 

همه به من میگن هیچکی به مادرم نمیگه نمیدونم چرا بعد مامانم اصلا از این آدمایی نیست که با حرف بقیه ن ...

خب می تونی برای دانشگاه بری یه شهر دیگه اونوقت می تونی ابروهات رو برداری 

پیوندش زشت نیس کوتاه کن چندتا از پایینون بگیر ببین چ قشنگ فرم میگیرن

بخدا خبر ندارین بابام یه مدت گیر داده بود دامن بپوشم تو خونه:/ ملت با تاپ و شلوارک می‌گردن من پاچه ش ...

چرا دامن ؟ وای میخوام بزنم خودمو بکشم به خدا . یعنی آدم اینا رو میشنوه حرصش میگیره . من از خدامه برم شهرستان و شهرای دیگه قبول بشم دیگه نبینمشون . لصن من اگه تو تهران قبول بشم هم نمیرم🤣😐

خب می تونی برای دانشگاه بری یه شهر دیگه اونوقت می تونی ابروهات رو برداری

اینم هست امیدوارم با کارتن تو خیابون نرم تو رابطه