ممکنه کمکم کنید که مامانم رو چطور باید راضی کنم. من ۱۷ سالمه سال دیگه میخوام برم دانشگاه ولی اصلا اجازه نمیده پیوند ابروهام رو بردارم. واقعا نمیخوام به بقیه آبروم دست بزنم فقط پیوندشه چون واقعا مشخص و زیاده.
گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو
طعنه ک زیاد زد بهم منم میخندیدم بهش ولی واقعا ابروی پیوندی دوس داشت ..مگه پدر مادرت چقد دوس دارن میوند رو وااا.ب پدر ک ربطی نداره ب کارهای زنونه دخالت کنه
نه به خدا آبرومو دوست دارم تا آخر عمر به هیچ جاش نمیخوام دست بزنم فقط وسطش
پیوندش زشت نیس کوتاه کن چندتا از پایینون بگیر ببین چ قشنگ فرم میگیرن
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
خیلی دختره گناه داشت خیلی . انقد دلم واسش سوخت . بیچاره آب هم نمیخورد . ما همه آب میخوردیم اون بیچاره نگاه میکرد. اصن چطور میتونست نفس بکشه تو گرما و چیزی نخوره . خیلی گناه داشت به خدا اشک آدم در میاد
طعنه ک زیاد زد بهم منم میخندیدم بهش ولی واقعا ابروی پیوندی دوس داشت ..مگه پدر مادرت چقد دوس دارن میو ...
بخدا خبر ندارین بابام یه مدت گیر داده بود دامن بپوشم تو خونه:/ ملت با تاپ و شلوارک میگردن من پاچه شلوارم میرفت بالا میگفت چرا شلوارت کوتاهه؟ خوب شد دامنه از سرش افتاد منم بدم از دامن می اومد
گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو
بخدا خبر ندارین بابام یه مدت گیر داده بود دامن بپوشم تو خونه:/ ملت با تاپ و شلوارک میگردن من پاچه ش ...
چرا دامن ؟ وای میخوام بزنم خودمو بکشم به خدا . یعنی آدم اینا رو میشنوه حرصش میگیره . من از خدامه برم شهرستان و شهرای دیگه قبول بشم دیگه نبینمشون . لصن من اگه تو تهران قبول بشم هم نمیرم🤣😐