2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 182 پست
مامان منم وقتی یکم اصرار کردم با یه حالت فحش مانندی گفت برو بردار که به شخصه خجالت کشیدم(لحن واقعا ب ...

اره خدایی خیلی بدجور میگن . بابا من دارم به قرآن قسم میخورم که بر نمیدارم بعد میگه نه تو برمیداری . بعد من آدمی هستم که مثلا میخوام راجب این چیزا با کسی حرف بزنم قرمز میشه صورتم مثلا ددر مورد ابرو و پریود و کلا اینجور چیزا . بعد میاد میگه چون قرمز شدی یعنی داری دروغ میگی😐

واقعن هنوز هست بعضی مامانا اجازه نمیدن اصلاح کنید و ارایش؟؟ من الان 38 سالمه زمان ما زیاد بود مامان ...

من فقط تونستم سیبیلامو بزنم اونم چون معلوم نبود و کسی نفهمید:))))

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خدایی خیلی بدجور میگن . بابا من دارم به قرآن قسم میخورم که بر نمیدارم بعد میگه نه تو برمیداری . ...

آی گفتییییننن،، منم خیلی خجالت میکشم و می ترسم از عنوان کردنش ولی همسنای من از دم دماغ عملی و آرایش کرده و صورت تیغ زده ن، من فقط میخوام حداقل مرتب به نظر بیام مشکلش چیه نمیدونمم

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

حالا تا مدرسه هست حله جدی ولی اینجوری روم نمیشه برم دانشگاه..بعد خوبه مامانم می‌دونه از آرایش کردن و ...

طرز فکر این والدین ما...:)🥲 

نظر من اینه آدما با ابرو پیوندی هم میتونن قشنگ باشن🥰

اگه خیلییی دلت میخواد بردار به حرف اون گوش نده

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
خودت برشون دار کاری به حرف مامانت نداشته باش

ای خدا کاش میشد

همینا زندگی مارو به گند کشیدن آرایش نکن لباس مورد علاقتو نپوش بیرون نرو میخورنت

دقیقن 

و منی که همین حرفها باعث شد خجالتی بشم و هیچوقت اجتماعی نشم 

و روی درس و اینده ام و زندگیم تاثیر بد گذاشت 

لباسهام همیشه بلند و انتخاب مامانم و بدریخت 😑😑

کاشکی پدر و مادر ها به بچه هاشون پر و بال بدن واعتماد بنفس 

نه مثل من دهه شصتی فقط پر و بال شکستن و 😑😑

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طرز فکر این والدین ما...:)🥲 نظر من اینه آدما با ابرو پیوندی هم میتونن قشنگ باشن🥰اگه خیلییی دلت میخ ...

تا اونموقع میتونم صبر کنم ولی بعدش چی؟ وسط حرفاش گفت بذار وقتی دانشگاه تموم شد‌...

دقیقن و منی که همین حرفها باعث شد خجالتی بشم و هیچوقت اجتماعی نشم و روی درس و اینده ام و زندگیم تاثی ...

من درد خودم یادم رفت دستمال بدین یه دور برا شما گریه کنم

آی گفتییییننن،، منم خیلی خجالت میکشم و می ترسم از عنوان کردنش ولی همسنای من از دم دماغ عملی و آرایش ...

به خدا خیلی بدجور میکنن ‌ . یهو فک کن دارم مثلا باهاش صحبت میکنم مثلا در مورد درس بعد یهو بلند میشه میاد جلو زل میزنه تو چشمام میگه تو ابرو پیوندیتو برداشتی. منم نمیتونم از خودم دفاع کنم و نمیدونم چی بگم قرمز میشم . بعد میگه چرا قرمز شدی پس داری دروغ میگی . من میگم برو عکس هام رو ببین از یک سالگی تا همین پارسال . مگه من ابرو پیوندی داشتم که الان یهو در بیاد و بر دارم . بعد بیخیال میشه دوباره فردا میگه و روز از نو و روزی از نو . میخوام برم دانشگاه یه شهر دور دیگه هر غلطی دلم میخواد بکنم دیگه هم برنگردم💔

تو نمیتونی روزی یکی دو تا ورداری میفهمه باید صحبت کنی بزارن بر داری یا اینکه یه سال صبر کن ۱۸ سالت ش ...

ایدالله آزادی قسمت همه  

به خدا خیلی بدجور میکنن ‌ . یهو فک کن دارم مثلا باهاش صحبت میکنم مثلا در مورد درس بعد یهو بلند میشه ...

بخدا آنقدر فشار میارن از یه جای دیگه در میره، من تا ۱۶ سالگی دست و پام مو داشت دیگه قسمت شد اونو زدیم و در عمل انجام شده قرار گرفتن، بخدا من دوست ندارم آزارشون بدم ولی خب یه چیزایی حق ماهاست. من حتی پول هم نمیخوام ازشون 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اگه دوست داری برو سرخود بردار بفهمه منظور تو کجا بوده

یه سقف داریم اونم از دست میدیم      

بخدا آنقدر فشار میارن از یه جای دیگه در میره، من تا ۱۶ سالگی دست و پام مو داشت دیگه قسمت شد اونو زدی ...

اره خدایی خیلی تحت فشار میزارن اخه یعنی چی ؟ بعد میگن خارج بده . والا دخترا تو خارج آسایش و آزادی دارن . پدر مادرا توی خارج واسه دختراشون بعد ۱۸  سال قرار ملاقات میزارن که با آدما آشنا بشن حالا پدر مادرای ما نمیزارن ابرو پیوندی برداریم یا لباسی که میخوایم بپوشیم . همش عقده💔💔

ی روز برو ارایشگاه بردار و برو خونه . جدی میگم تنها راهش اینه چرا مامانت میخاد جوری باشی ک دوست ندار ...

برم بیرون بی خبر؟ خونم پای خودمه