2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3660 بازدید | 182 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعن  هنوز هست بعضی مامانا اجازه نمیدن اصلاح کنید و ارایش؟؟ 

من الان 38 سالمه 

زمان ما زیاد بود مامان منم یکیش تا 18 سالگی هیچ ارایشی رو صورت من نبود 

ولی ابروهامو یواشکی برمیداشتم از اول دبیرستان 😅😅

ولی دیگه فکر نمیکردم الانم همیچین مامانی باشه 

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت مال من در حدیه که ناظم مدرسه مون خودش گفت خیلی پاچه بزه.

ابرو پیوندی که خیلی قشنگه ولی خب اگه دوست نداری صحبت کن مامانت قانع بشه بگو با برداشتن وسط ابرو من هنوز دختر هستممم و نشانه زن بودن نیست 😑

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
با اینکه خودم مادرم دوست ندارم چیزی بگم خدای نکرده کدورتی بین خودت ومادرت پیش بیادولی بازم آرزومندم ...

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

حالا مامانم شاید یکم قهر کنه ولی جدا از بابام میترسم امکان کشته شدنمم هست=)

من کاری نکردم ولی مامانم میاد میگه اای تو ابروتو ورداشتی دیگه با من حرف نزن من مادرت نیستم میرم به بابات میگم . بابام اصن با این چیزا کاری نداره بعد پای بابامو میکشه وسط . آبرو برام نذاشتی دیگه خسته شدم میخوام برم شهرستان تو خوابگاه

نه دختر نازماحتیاح به عکس حداقل برای من نیستمن خودم پاچه بزی بودمخدا رو شکر دخترام به من نرفتن🙃

نه کلا گذاشتم شاید نظرا یکم تخصصی شه راه حل بهتر پیدا کنم

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

واقعن هنوز هست بعضی مامانا اجازه نمیدن اصلاح کنید و ارایش؟؟ من الان 38 سالمه زمان ما زیاد بود مامان ...

همینا زندگی مارو به گند کشیدن 

آرایش نکن لباس مورد علاقتو نپوش 

بیرون نرو میخورنت

من کاری نکردم ولی مامانم میاد میگه اای تو ابروتو ورداشتی دیگه با من حرف نزن من مادرت نیستم میرم به ب ...

مامان منم وقتی یکم اصرار کردم با یه حالت فحش مانندی گفت برو بردار که به شخصه خجالت کشیدم(لحن واقعا بدی بود(

ابرو پیوندی که خیلی قشنگه ولی خب اگه دوست نداری صحبت کن مامانت قانع بشه بگو با برداشتن وسط ابرو من ه ...

مامان من نمیدونم چرا فکر می‌کنه وسطش بردارم یعنی: میخوام برم باریک بزنم بشه یه دونه نخ

تو نمیتونی روزی یکی دو تا ورداری میفهمه باید صحبت کنی بزارن بر داری یا اینکه یه سال صبر کن ۱۸ سالت شد بزن نمیدونم والا . من که ۲ سال مونده ۱۸ بشم خوش به حالت سال بعد ۱۸ ای

برندار

حالا تا مدرسه هست حله جدی ولی اینجوری روم نمیشه برم دانشگاه..بعد خوبه مامانم می‌دونه از آرایش کردن و لباس باز پوشیدن خودم خوشم نمیاد نمیدونم چرا فکر می‌کنه اینجوری میشم لا الله لا لله

مامان من نمیدونم چرا فکر می‌کنه وسطش بردارم یعنی: میخوام برم باریک بزنم بشه یه دونه نخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داری برو سرخود بردار بفهمه منظور تو کجا بوده 

مامان منم وقتی یکم اصرار کردم با یه حالت فحش مانندی گفت برو بردار که به شخصه خجالت کشیدم(لحن واقعا ب ...

هیچ خجالت نکش 

برو بردار 

بدن خودته 

مامان منم همینجوری بود 

چندباری یواشکی برداشتم یکی دوبار بد برخورد کرد ولی دیگه عادت کرد و چیزی نگفت..... 

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40