کسی بخواد برام لقمه ای بگیرع نمی تونم قبول کنم چون تو حین خوردنش دستش ب لب و دهنش خورده یا داخل دهنش رفته
اگه مثلا یکی از وسیله هام مث کلیدمو بذارم جایی مثل روی میز ک خیلی کمم خاک داشته باشه تا نشورمش و جایی تمیز نذارم بخشکه فکرم آروم نمیشه
اگه گیلوبندمو بخوام از گردنم در بیارم باید حتما آویزونم کنم به جایی چون دوست ندارم کثیف شه و بعد دوباره به بدنم بماله چون قبل حموم می شورم چون فک می کنم عرقی شده
دوست ندارم لباس زیرامو همراه با لباسا دیگم بشورم حتی با دست یا لباشامو با لباسا بقیع بشورم
اگه بخوام با دست بشورم اول باید لگن و بشورم پشتشو دورشو بعد سبد رقتیمو بعد قوتی مایع لباس شویی شیرآب
مثلا لباسام ک مشت دادم شستم و دستمو خیس و کفیه و آب کثیفو بخوام خالی کنم لگنو کنار میزنم ک اول شیر آبو میشورم و بعدشم دور لگن ک بش دست گذاشتم
توی حموم کردنمم همینجورم
نمی تونم همه لباسمامم با هم بشورم
لباسایی که عرقی شده و کثیف تر از همه شده رو جدا می شورم
مثلا نمی تونم مانتومو با شالم باهم بشورم
جورابمو با شلوارم
اگه کفی به پام بپاشه یا آبی ک بعد از لباس شستنم داخل بکنه به پام بپاشه یا دستم یا هرجام باید آب بگیرم
کفی ک از ظرف شستن به مثلا بازوم آرنجم بپاشه حتما باید آب بگیرم حتی یه قطره
بعد از ظرف شستنم باید حتما با مایع دستامو بشورم
اگه شیر آب فشارش زیاد باشه و آبی ک از کف سینک یا دستشور بپاشه بالا و به جایی از بدنم بپاشه مجبورم بشورم
خواستم صورتمو بشورم باید کلا صورتمو زیر شیر آب کنم اگه کف دو دستمو پر آب کنم بریزم به صورتم حس تمیز شدن بم دست نمیدع
من همیشه عادت داشتم قبل از بیرون رفتن کرم مرطوب کننده بزنم
الان دیگ وقتی میزنم باید صبر کنم بدون اینکه دست به جایی بزنم چربیش جذب پوستم شه
رژ جامد نمی زنم چون می ترسم دستم بهش بمالم و همون موقع به لباسام بمالم
از وقتی اینجور شدم کرم پور نمی زنم
چون فک می کنم یا به دور روسریم یا شال هام میماله یا به موهام
دست به پفک میزنم چیپس سبزی خشکه حتی خوراکیای خشک باید بشورم
دستم خیس باشه یه پلاستیکم نمی تونم با دستم بگیرم
سرمو اگه روی یه طرف بالشت گذاشتم دیگ اون طرفشو سرم روش نمی ذارم چون حس می کنم کثیف شده
چند روز پیش دختر داییم اومد رو تخم نشست حواسش نبود روی بالشتمم نشست بالشتمو شستم
به کف پا و پشت شلوار حساس شدم
احساس می کنم کثیف ترین جاهای ممکنه مخوصا وقتی جوراب پات باشه
همینجور وسیله هامو می شورم خاک برام عزرائیل شده
اگه مثلا میزمو با یه پارچه پاک کنم
فقد از یه طرف پارچه استفاده می کنم
دیگ وقتی برا میز استفاده شد همونو نمی تونم برا تمیز کردن جای دیگ استفاده کنم باید بشورم با مایع بعد بذارم کامل خشک شه
نمی ذارم دستم به اون سمتش ک کثیف شده بماله مالید باید برم بشورم
اگ از یه طرف دستمال کاغذی واسه یه بار استفاده ام کرده
دیگ تو دستم نمی گیرم باید دور بندازم و دستمامم بشورم
اگ گریم گرف هم آبریزش پیدا کردم و هم اشکم اومد اگه دستمالو واسه اشکم استفاده کردم دیگ اونو به بینیم نمیزنم
یا بلعکس
بدم میاد کفشامو با دستم بگیرم بذارم جا کفشی توی پام کنم بند ببندم دستم داخل کفشم بخوره
مجبورم و پشتشم زود دستمو میشورم
اگه بندم کفشم باز بشه مالیده بشه به زمین وسط خیابون
تا نشورمش فکرمو تا آخر ک آب پیدا می کنم درگیر می کنه
آب دهن یکی بهم بپاشه تا لباسمو نشورم فکرم آزاد نمیشه
اولاش بدن خشکمم مث ساق دستم با جایی می خورد میرفتم آب میکشیدم
سرمو به دیوار تکیه میدادم موهام به دیوار میکشید
حتی دیوار سنگی کچی می شستم
پاهام خیس باشه رو فرش راه نمیرم همش تو دستشویی احساس نجس شدن می کنم
اگه بی حواسی پام روی دمپایی دستشویی بخور ن داخل فقد روش باید میرفتم کف پامو آب می کشیدیم
دوست ندارم به پشت فرش پادری روفرشی دست بزنم چون حس می کنم زیرشون خاکیه
دوست ندارم اگه پارکی رفتیم حصیر پهن کنم یا جمع کنم چون کثیفه و اگ به دستم بماله تا به لباسام نذاشتم باید بشورم
کف فلاسک سبد روی زمین گذاشته بشه
تو اتاق نمیارم مگه اینکه اول کفاشونو بشورم
دمپایی حیاطو پاک نمی کنم تا قبل از اینکه بشورمش چون حس میکنم خاک روش نشسته
دمپایی دستشویی حیاط فرش همشون برا خودم جداست
دوست ندارم کف پاها و جورابا هر کسی بهشون بماله
من فقد می خوام برگردم به قبل
هرچی تو ذهنم میاد برا هر کدوم از رفتارام و فکرام راه حل پیدا کنم نمی جورم یا خودمو قانع کنم نمیشه
یا فک کنم قبلا چیکار می کردم چجوری زندگی می کردم آیا به این چیزا گوش میدادم یا ن نمیشه
مثلا امروز کرم داخل کیفم ریخته بود چند تا از وسیله هام کرمی شده بود با دستمال پاک کردم ولی دیگ داخل کیفم نذاشتم ریختمشون تو پلاستیک تا بیام خونه بشورم
تازه انقد دلم درست نبود
کل کیف و بقیه وسیله هامم شستم چون حس می کردم به بقیشم مالیده
یعنی اگه ضد آفتاب نبود و مثلا کرم پودر بود باید اول دنبال آب میگشتم دستامو بشورمم همم وسیله هامو وگرنه تا خونه دستامو بالا نگه می داشتم و به لباسام دست نمیزدم
کف جوراب کسی بم بخوره
کف پای کسی بم بماله
لباسیمو وارونه بپوشم
مثلا اگه مقنعمو وارونه بپوشم چون اون روش به همه جا مالیده باید برم هم موهامو بشورم هم مقنعمو
خدا نکنه یکم از گردنم یا یه جاییم دیگ عرق بره باید حتما برم شالمو بشورم
یا اشکام بیاد روی شالم حتما باید بشورمش
😓😭