یا گلابی انگور هرچی و این باعث میشه حتی سر انگشتام خیس یا چسبناک بشه حتی اگ بذارم خشک شه
با خودم میگم دیگه کثیفه باید حتما زیر آب بگیرم
همش با خودم میگم آدم با قاشقم غذا بخوره دستش داخل دهنش میره به دهنش میماله و آخریش خیس میشه
کلا دست به حتی یه دانه برنج پخته شده حتی نپخته شده یه سیب زمینی سرخ شده یا حتی خام باید بشورم
مخصوصا چیزایی ک چرب و چسبناک باشه رو باید حتما با مایع بشورمچون حس می کنم تمیز نمیشه
مثلا اگه قرمه سبزی بخورم و در کنارش پیاز بخورم یا سبزی بخورم به دو علت باید دستامو دهنمو بشورم دستم مالیده شده به پیاز یا سبزی مخصوصا پیاز ک بو داره و حتمنم باید با مایع بشورم هم اینکه آدم از دستش کمک میگیره واسه درست خوردن و به دهنش و لباش دست میذاره چون می خواد تمیز کنه دور دهنمو
دستمال کاغذی و قبول ندارم
چون چسبندگی و چربی و بو رو از بین نمی بره
اگه مثلا فست فودی خوردم دور دهنم یا انگشتای دستم خیلی کمم بماله یا سسی شه غیر از تمیز کردن با آب چیز دیگه ایو قبول ندارم
اگه وسیله ایم داخل کوچه خیابون روی زمین بیفته پاک کردن برام معنی نداره تا وقتی نشورمش مثلا اگه کلید خونم روی زمین بیفته باید قبل از اینکه به جایی بمالم بشورمش
اگه لباسیم به زمین بماله حتما باید بشورمش
هیچ و روی سکو یا سنگی نمی شینم چون اگه خاکی شه دوست ندارم با دستم پاک کنم و اگرم کردم هم دستمو کثیف کردم و همم قبول ندارم پشتم تمیز شده تا وقتی با آب بشورمش
کسی ک بیاد روی تختم بشینه واویلاس
چون معلوم نیست پشتش و یا کف پاش یا جورابش تمیز بوده باشه یا نه
اگ موهای سرم خیس باشه روی زمین روی بالشت روی هرچی نمیذارم تا وقتی ک کاملا خشک بشه
کلا حس میکنم خیسی کثیفیو به خودش جذب می کنه
برا ظرف شستنمم مشکل دارم
کلا ظرفی ک توی سینک گذاشته بشه حتی اگه فقد یه لیوان آب خورده شده باشه حتما حتما حتما باید با مایع بشورم
و حتما کف بیرونی لیوانو با اسکاج بشورم چون داخل سینک گذاشته شده
کلا تازگیا کف هر طرفی و باید با مایع بشورم حتی اگ کثیف نباشه
اگ برم دستشویی با دستم شلنگ دستشویی رو بگیرم شیر آبو باز کنم تا دستامو با مایع نشورم نمی تونم شلوارمو بالا بکشم
کف دپمایی نباید به اون یکی بخوره وگرنه باید برو آب بگیرم روش
تخم مرغ و هر وقت دست گذاشتش بهش دستمامو تا به جایی نزدم می شورم
چون میگم کثیفه و بو میده
دست به موز هندونه خربزه هرچی گذاشتم باید بشورم دستامو حتما
اگه تو میوه فروشی میوه خریدم خاک کثیفی هر چی از میوه ها به دستام مالید نمی تونم تا نشستم دستامو نمیتونم لباسام بمالم
همش میگم اینکه هندونه گرمک و اینا می خرن و به خودش میگیرن چرا نمیگن کثیفه دستاشون یا لباساشون کثیف میشه چطور می تونن
خاکو نمی تونم با دست پاک کنم
تو آرایش کردنمم
کرم پودر کرم ضد آفتابی کانتوری هرچی کلا از دستم استفاده کردم باید پشتش تا به چیز دیگه نزدم بشورم
حتی اگه از بلندر استفاده کردم چون کرم بهش مالیده شده در نتیجه به دست من مالیده میشه
مثلا الان که کرم زدم و می خوام رژ بزنم باید برم دست بشورم بیام بذارم خشک شده بعد ادامه آرایشم
مثلا اگه یه کرم دور چشم کرم جوش پماد حتما باید انگشتم یا دستمو بشورم
چون میگم جذب پوستم میشه یا به جایی میماله
اینجام دستمال کاغذی و قبول ندارم
سعی می کنم با مایع بشورم چون با خودم میگم چربه
قطره ای اشک میریزم باید صورتما بشورم
حموم ک میرم کف پاموآخر از هرجاییم میشورم چون فک می کنم کف پام کثیف تر از همه جامه و پشتش لیفمو باید بشورم تا به جایی دیگ از بدنم نمالیدم
خیلی چیزا دیگ اصا حتی برا خودمم مسخرس