2821
2789

گمون نمیکنم باردار باشی عزیزم چون برای منم اینجوری پیش اومده..

منم بعدش حالم خیلی بد میشه..ولی چه میشه کرد.باز خداروشکر ک یه بچه داری.

ما ک هنوز چشم انتظار اولیشیم.

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانم ها من فردا موعد پری امه،امروز بی بی یه خط کمرنگ افتاد،خیلی کمرنگ،صبح رفتم ازمایش خون،جواب منفی ...

عزیزم زود رفتی من روز پری بی بی هاله داشت آزم منفی شد چهار روز بعد مثبت شد

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
خانم ها من فردا موعد پری امه،امروز بی بی یه خط کمرنگ افتاد،خیلی کمرنگ،صبح رفتم ازمایش خون،جواب منفی ...

اگ پری نشدی آزو تکرارکن

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
گمون نمیکنم باردار باشی عزیزم چون برای منم اینجوری پیش اومده.. منم بعدش حالم خیلی بد میشه..ولی چه م ...

خدا حاجت روات کنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تمام علائم از درد رحم و تخمدان ،بزرگ شدن و حساس شدن سینه،کمر درد دارم،بی بی هم خط کمرنگ افتاد،گفتم قطعا باردارم، ازمایش منفی شد غصه خوردم، زود رفتم به نظرتون؟ فردا موعد پری امه

خدا حاجت روات کنه

ممنون عزیزم..ایشالله شمام حاجت روا بشی

باردار نیستی حداقل بی  بی بزن اگر مثبت شد برو آز خرج الکی نکن بهار ببین تازه بی بیش هاله داره بازم آزش منفی بوده

من تمام علائم از درد رحم و تخمدان ،بزرگ شدن و حساس شدن سینه،کمر درد دارم،بی بی هم خط کمرنگ افتاد،گفت ...

آره عزیزم زود رفتی.بنظرمن ک بارداری..برو حالشو ببر..بزار چند روز از موعدت بگذره بعد برو آز بده.

برای ما منتظرام دعا کن..من ک دیگ واقعا خسته شدم

من تمام علائم از درد رحم و تخمدان ،بزرگ شدن و حساس شدن سینه،کمر درد دارم،بی بی هم خط کمرنگ افتاد،گفت ...

آره زود بوده

باردار نیستی حداقل بی  بی بزن اگر مثبت شد برو آز خرج الکی نکن بهار ببین تازه بی بیش هاله داره ب ...

دقیقا،خرج الکی هیچی حالا،اون استرسی که تو اون دو ساعت ادم داره،بعدش خیلی ضد حاله، بعدم یه امپول الکی ادم میخوره خب 😀😀

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز