2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من خودم چون کسی پیشم نیست شیاف بذاره برام اخه اینجا همراه این کارها رو میکنه میخوام از پمپ استفاده ...

وا پرستارا شیاف میزارنا, حتی با عرض پوزش پوشک منم خودشون عوض کردن. 

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️
اهان..بعد باید پرستار رو صدا کنم زا خودم فشار میدم هر وقت درد داشتم؟؟

نه فشاری چیزی نمی خواد تو اصلا بهش دست نمی زنی

توی اون پمپ یه نوع مسکن خیلی قویه که کم کم وارد بدنت میشه

نمیخواد تو کاری بکنی

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
اونایی که پزشک اشنا دارن یا بیمارستان خصوصی میرن با زیرمیزی سز میشن....تو دولتیا خیلی سخت میگیرن خیل ...

اخه یه جا تو همین نی نی سایت خوندم که نظر بیمارستان به پزشک ارجحه و پزشک نمیتونه الکی دلیل بیاره که این مورد باید سزارین بشه چون همه مدارک و آزمایشات و سونو رو بیمارستان نگاه میکنه و اگه مغایرتی باشه میفهمه و درنهایت بیمارستانه که تصمیم میگیره سزارین بشی یا نشی 

وای منم نمیدونم سزار شم یا طبیعی؟

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
کسی هست ک از زایمان بترسه

من قبل زایمان خیلی می ترسیدم خیلی

انقد که شبا از استرس خوابم نمی برد

اما روز زایمانم شد بهترین روز زندگیم،اصلا اون چیزی نبود که فک می کردم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.