رز٢ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 2044 عنوان iui موفق 95 بازدید | 9 پست سلام خانم ها كسي iui موفق داشته؟ كي بي بي زدين؟ من امروز ١٣ روز شد كه iui كردم ولي بي بي منفي😩😩😩 1403/06/26 | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barana1393 عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 511 https://rubika.ir/joing/GHIGABDE0RQOMZPQCXCORXSVJAXABHEIعضو گروه روبیکامون بشو از تجربیات همدیگه استفاده کنیم
marya031 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 96 سلام عزیزم چ مراقبت هایی برای بعد از آیوآی نیازه؟نتیجه گرفتید یا ن؟
رز٢ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 2044 سلام عزیزم چ مراقبت هایی برای بعد از آیوآی نیازه؟نتیجه گرفتید یا ن؟ هيچي منفي هم شد
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 سلام دوست عزیز خواهش میکنم جواب بده شما سال 99لمینیت کردی راضی هستی ؟ خووووااااهش میکنم جواب بده سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
رز٢ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 2044 سلام دوست عزیز خواهش میکنم جواب بده شما سال 99لمینیت کردی راضی هستی ؟ خووووااااهش میکنم جواب بده بله عزيزم راضي هستم
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 بله عزيزم راضي هستم یعنی افتادن یا اذیت تغییر رنگ حساسیت و درد دندان نداشتین ؟ هیچکدوم خراب نشدن ؟ سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
رز٢ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 2044 یعنی افتادن یا اذیت تغییر رنگ حساسیت و درد دندان نداشتین ؟ هیچکدوم خراب نشدن ؟ نه عزيزم هيچ مشكلي نداشته تا الان حتي خرابي هم نداشته تازه من رعايت نميكنم نخ دندون نميكشم
zzazz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 نه عزيزم هيچ مشكلي نداشته تا الان حتي خرابي هم نداشته تازه من رعايت نميكنم نخ دندون نميكشم خداروشکر ان شاالله همیشه سلامت باشین سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین