2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من بچه بودم خودم رفتم،بعدم تو نوجوونی والیبال،تو کلاسای مربیگری میگفتن ورزش خوبیه برای بچه ها و باعث ...

دختر من هفت سالش مربیش باهاش درخدقهرمانی کارمیکنه میخوام ببینم براش ضررنداره

شاید استعدادی دیده...منم مربیم سختگیر بود،۱۸۰ کامل،حرکتای بی نقص...معمولا سعی میکنن بچه ها حتما درست حرکتا رو یاد بگیرن و انجام بدن..‌‌.حالا اگر دخترتون خودش سختشه و خیلی خسته میشه حرف دیگه ست و باید به مربی بگین کمتر فشار بیاره اما اگر خودش کشش داره و علاقمنده و اعتراضی نمیکنه نه مشکلی نیست

شاید استعدادی دیده...منم مربیم سختگیر بود،۱۸۰ کامل،حرکتای بی نقص...معمولا سعی میکنن بچه ها حتما درست ...

بله مربیش گفت استعدادداره ازم هزینه هم نمیگیره خیلی اصرارکردتابردم همش میترسیدم ضررداشته باشه الانم همون ترس دارم میگم نکنه ب رشد قدیش آسیب بزنه چون هفته ای دوروز بدنسازی کارمیکنه۴روزش ژیمناستیک کارمیکنه الان کاملا بازودرآورده شکمش سفت شده خط انداخته 

بله مربیش گفت استعدادداره ازم هزینه هم نمیگیره خیلی اصرارکردتابردم همش میترسیدم ضررداشته باشه الانم ...

خب با یه دکتر غدد و متخصص مشورت کنید تا خیالتون راحت بشه،همه دخترایی که رفتن المپیک هم قد و اندامشون خوبه هم سلامتن،اونا هم از سن خیلی کم شروع کردن