2777
2789
عنوان

تغییر اسمممم

127 بازدید | 16 پست

بچه ها رفته رو مخم اسممو عوض کنم

اسمم دهه هفتاد مد بود ، مامان بابام دهه هشتاد گذاشتن رو من🗿😂 (نپرسید چیه که نمیگم)

به نظر خودم اوکیه ولی بقیه میگن خیلی قدیمیه و قشنگ نیس

میخوام یه اسم مذهبی و شیک انتخاب کنم

نظرتون چیه؟

البته خیلی جدید هم نباشه که به سنم نیاد ، در حد یه دختر ۱۷ ۱۸ ساله

خب ببین باید ی اسمی بزاری ک تقریبا هم آوای اسم قبلیت باشه

مثلا فامیل ما کنیز بود گذاشت حدیث🤪

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هم آواهاش قشنگ نیستن آخه

نه ک کامل خم خانواده باشه ی چیزی ک بهش بخوره منظورمه

مثلا حرف اولش همون باشه

خب بگو اسمتو دیگه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

نورا آیسان دریا آیلار 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 در تکاپو تاریخ ، فلسفه و علوم اجتماعی📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳️🥻

2827
2791
2779
2792