2777
2789
عنوان

بمیرم بهتره

63 بازدید | 4 پست

یعنی صورتم پراز موعه سیبلم دارم😑😭 زیر چشام سیاهه 

لبم انگار کویره صورتم پر از جوشه حالم از قیافم بهم میخوره😑 از طرفی حال ندارم برم ارایشگاه چون پولی برام نمونده خدایش بدترین ورژن خودمم انقد خال بهم زن نبودم فقط یا گریه میکنم یا میخوابم ۲ کیلو کم کردم کلا میدونم زشتم و رفیقم هم میگه کاش نمی‌گفت حالم بدتر میشه الان نزدیک ۲ ماه میشه پامو بیرون نمیزارم😭 حوصله ندارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورت و سیبیلو با تیغ اصلاح صورت یا نخ و وکس هم خودت میتونی تو خونه برداری.

وسط ابروهاتم مرتب کن.

برای خشکی لبت پماد ویتامین آ.د یا وازلین بزن

جوشات زیرپوستیه یا قرمز و فعال؟ یه پماد یا سرم ضدجوش بگیر. البته یه روتین ساده روزانه داشته باش.

ماسکای خونگی هم حوصله داری استفاده کن.

برای تیرگی زیر چشمم یه سرم ویتامین سی بخری حله.

عادات غلط غذاییتم اصلاح کن و خوابتو اوکی کن.

در آخرم بت بگم هییییییچکس بی عیب و نقص نیس. ایناهم ک تو میگی تازه عیب و نقص محسوب نمیشه اصن. با خودت مهربونتر باش و بپذیرش‌.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

عا راستی اینم یادم رفت بگم دوستی که جدی(نه با شوخی)

بهت میگه زشتی و احساس نقص و شرم بت میده رو باید همون مچاله کرد انداخت آشغالی.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .