2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خیانت نیست ولی بعضی ها باهاش کنار نمیان.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خیانت نیست ولی اصول و قاعده‌ی خودش رو داره اگر کسی بلد نیست حد و حدود رو نگه داره همون بهتر که چنین دوستایی نداشته باشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
خیانت نیست ولی اصول و قاعده‌ی خودش رو داره اگر کسی بلد نیست حد و حدود رو نگه داره همون بهتر که چنین ...

اگر طرف پسر باشه و دخترا برن خونش چی بازم دوستای اجتماعی محسوب میشه این ک در کنار دوست دخترش اینطوری باشه 

چیزی به اسم دوست اجتماعی وجود نداره برای یه مرد 

چهل هزار بار روانشناسا اومدن گفتن برای زن یک درصد شاید بشه ولی برای مرد اصلا چیزی به اسم دوست اجتماعی دختر وجود نداره

پس صد در صد نوعی خیانته😊

امیدوارم چنین کثافت کاری ها رو به اسم روشنفکری رواج ندید 

علم و تجربه دارن با هم گواهی بر صحبت های منن

معو

بخدا این رابطه ها همش چرته دوست دختر معمولی دوست پسر معمولی اصلا تو این فرهنگی که ما داریم مخصوصا پسرا جنبشو ندارن

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.