2789
دخترم لج کرده باهام میگه به تو مربوط نیست اگه دوست معمولی بودن اوکیه ولی پسره سواستفاده میکنه

سعی کن یه مدت مخالفت نکنی باهاش تا باهاش دوست بشی الان تو دوران بدیه از دوستاش و محیط بیرون الگو میگیره روشون تاثیر داره فقط مراقبش باش ولی به باباش گفتن به نظر شخص من درست نیست باعث میشه روش به باباشم باز بشه پرووتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن یه مدت مخالفت نکنی باهاش تا باهاش دوست بشی الان تو دوران بدیه از دوستاش و محیط بیرون الگو میگ ...

نمیدونم نمیتونم قبول کنم با پسر غریبه س.ک.س چت کنه بهم میگه عادیه تو عقب مونده ای

زندگیم تک دخترمه🩷

نمیدونم نمیتونم قبول کنم با پسر غریبه س.ک.س چت کنه بهم میگه عادیه تو عقب مونده ای

با محدود کردنش باعث میشی بیشتر به پسره نزدیک بشه به خودش آسیب بزنه فقط باید مهربون مثل یه دوست صمیمی باهاش حرف بزنی حداقل یه جوری باشه که هرکاری می‌کنه بیاد بگه اینطوری باز میدونی چیکار میکنه

با محدود کردنش باعث میشی بیشتر به پسره نزدیک بشه به خودش آسیب بزنه فقط باید مهربون مثل یه دوست صمیمی ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی

زندگیم تک دخترمه🩷

میترسم بگم بزنه اگرم نگم به کاراش ادامه میده اگه عادی حرف میزندن مشکلی نداشتم

بگی بهتره،شوهرت رو در جریان بذار بعدا اگر مشکلی پیش بیاد هم دخدر و هم شوهرت خودتو مقصر میدونن.

اون کم سنه متوجه نیست ، تو باید مدیریت کنی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
بگی بهتره،شوهرت رو در جریان بذار بعدا اگر مشکلی پیش بیاد هم دخدر و هم شوهرت خودتو مقصر میدونن.اون کم ...

بنظرت چطوری بگم میترسم بداره بچه رو بزنه دخترمم ک تابستونه همش خونست

زندگیم تک دخترمه🩷

بنظرت چطوری بگم میترسم بداره بچه رو بزنه دخترمم ک تابستونه همش خونست

نمیشه که از آب رد شی و پات خیس نشه!

اگر با ترست از کتک خوردن بچه ت کنار نیای بعدها باید ترس های بدتریو تجربه کنی،من زیاد دیدم و تجربه شو دارم، قشنگ بشین با پدرش صحبت کن بگو میخوام تورو در جریان یک چیزی قرار بدم که از عصبانیتت میترسم،بعد هم که پرسید، بهش بگو،الان دخدرت باید حد و حدود بیاد دستش، حتی اگر به قیمت کتک خوردنش باشه باید توی اون خونه از یکی حساب ببره!

من نمیگم با این کار اون کلا دور پسرارو خط میکشه ولی حداقلش اینه که میفهمه همون دوست پسر هم قانون مقررات داره و زیاد به پسره نزدیک نشه یا خطاهای بدتری ازش سر نزنه!

از طرفی هم شوهرت یک مقدار حال و هوای دخدرش میاد دستش و بعدها لزومی نداره تا کیش به کیشمیش میخوره چیزی بذاری کف دستش(چون خودش در جریان هست کما بیش).

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نمیشه که از آب رد شی و پات خیس نشه! اگر با ترست از کتک خوردن بچه ت کنار نیای بعدها باید ترس های بدتر ...

خیلی ممنونم عزیزم دستت درد نکنه 

زندگیم تک دخترمه🩷

مادر خدا بیامرزم با من مثل دوست بود .یادمه تو دانشگاه هرکی بهم پیشنهاد میداد بهش میگفتم.همیشه میگفت آروم بگو بابات نشنونه. و در کنارش هم با ایمان بود و ما رو با اعمال و رفتارش. با خدا آشنا می‌کرد.