چند روزه تو خونه هستم حوصلم سر رفت.. مامانمو میگم بریم بیرون اونم نمیاد رفیقی هم ندارم باهاش برم بیرون.. تنهایی هم بدم میاد.. پریودم هستم حوصله ندارم باشگاه هم نتونستم امروز برم.. دوست پسر گاومم نمیاد دنبالم با خودش نمیگ ببرمش بیرون یکم حال و هواش عوض شه بدم میاد ازش.. خسته شدم من ریدم تو این زندگی ک ی ماشین ندارم برم ی دوری بزنم حال و هوام عوض بشه خدایا منو نجات بده🥲چیکار کنم بنظرتون؟
ای بابا خودت برو قدم بزن یه خوارکی خوشمزه هم برا خودت بخر بخور
اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید
گاهی اوقات اطرافیان کار دارن اونوقت شما باید اذیت شید؟
اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید