2777
2789

بچه ۱ونیم سالم اسهاله شدید داره ازدیروز دوبار دکتر بردم سرم و آمپول زدن فایده نداشتخ تازه بدترم شده...

چکارکنم ازصبح ده بار اسهال رفته...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم عطاری دختر خالم اسهال شدید بود 

بعد گفتش برگ در خت سنجد رو دمنوش کن با نبات بده بخوره 

دختر خالم 4سالشه دادیم خوردش اون خوب شد 

دوستش ک اسهال بود رفت دکتر کلی آمپول زدع بودن بهش اخرم هنو خوب نشده بود 

الانم اگه میتونی برگ درخت سنجد گیر بیاری بنظرم همین کارو کن 

پودر پدی لاک بخر بهش بده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

پودر کیدی لاکت داخل ماست بده بخوره

ماست پروبیوتیک و آرد نخود قاطی کن بده بهش و ماست و کته و ماست و سماق

چیزای شیرین و آبمیوه صنعتی نده بهش 

موز و سیب بده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
مشکل تینجاست که لب به هییییییچی نمیزنه

خب بچه ویروس گرفته و این عادیه همه اونارو که یکدفعه ای و باهم نده کم کم حتی در حد چند تا قاشق و چندین ساعت دورش بگذره خوب میشه 

فعلا آب زیاد بده بخوره که آب بدنش کم نشه ،زیاد یعنی خیلی زیاد 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
آب هم زیاد نمیخوره، ببشتر باقطره چکان میریزم حلقش

اره کار خوبی میکنی همش دستت باشه بده بهش 

کم آبی اونم تو این سن خطرناکه