2777
2789
عنوان

ریزش موی ارثی

16120 بازدید | 29 پست

سلام

میخوام تجربه خودمو بگم . ریزش موی من با شروع بلوغ کم کم شروع شد تا سن ۱۸ سالگی ب اوج خودش رسید.انواع دکتر پوست و مو رفتم و آزمایش انجام دادم .یه مدت دارو استفاده میکردم و‌ ول میکردم. خیلی خسته شدم.یه دکتر پوست و مو گستاخانه برگشت گفت نهایتش کچل میشی کلاه گیس میزاری🥲.اینا دراکولا هستن ن پزشک😒

خیلی شکستم از درون 🥺😭

جلو موهام حسابی کم پشت و خالی شده  بود.جوری که دوست داشتم همیشه روسری بزارم.تا گذشت یه روز میخواستم جواب ازمایشمو ب دکتر داخلی نشون بدم.خانم دکتر اینقدر ک مهربون بود.با ناراحتی قضیه رو بهش گفتم(قضیه اون‌دکتر بی شعور رو) 

بهم گفت تو باید در وهله اول قبول کنی ک این بیماری با تو هست تا اخر عمرت و باید کنترلش کنی.همین جمله اش خیلی برام قوت قلب بود.

دوباره درمانم رو شروع کردم.قبلش بگم من واقعا موی پرپشت و حلقه ای داشتم. البته که الان هم پشت سرم وضعیتش بد نیست. اما جلو سر با الگوی ریزش مردانه ... دکتر مهربونم که همیشه براش آرزوی سلامتی میکنم از شهرمون رفت ‌و منو معرفی به یه دکتر دیگه کرد. 

من نزدیک ۸ سال 

محلول ماینوکسیدیل ۵ درصد و ۲ درصد

قرص فیناستراید ۵ و ۱

اسپیرونولاکتون 

و اهن و زینک پلاس استفاده کردم

با تجویز دکتر نه خودم!

باید بگم برای من مثل معجزه بود چون ۵۰ درصد موهام دوباره برگشت جلو سرم واقعا خالی شده بود

اما باید بدونید علاوه بر سر،صورت بشدت مو دار میشه

و بدن هم همینطور باید مرتب شیو کنید

هفته ای یه بار صورت و ...

اما ابروهام و مژه هام بشدت پر و سیاه شده بود😂

کف سرم هی پر شده بود .‌

اما عزیزان‌ اینو مطمئن باشید ک هیچوقت مو مثل اولش نمیشه و‌نخواهد هم شد

تا مادامی که استفاده کنی ریزش کنترل میشه.

تو اون تایم با مشورت دکتر دُز دارو رو کم کم پایین آوردیم چون از جنبه موهای زائد روی صورت و گوش خیلی اذیت بودم . 

محلول ماینوکسیدیل ۵ درصد(۱۲ ظهر ۱۲ شب مصرف میکردم )

شد ۲ درصد

فینایداز ۵ درصد شد ۱ درصد همون روزی یکی

اسپیرولاکتون ۲۵ درصد که همون روزی یکی

آهن هرروز

زینک پلاس دوهفته بخور یه هفته نخور

تا رسید که ازدواج کردم و قصد بچه دار شدن داشتم

با مشورت دکتر سه ماه قبلش باید قطع میکردم

پس از ۶ ماه قبلش 

محلول ۲درصد شد روزی یک بار بعد یک‌ روز درمیون

اسپیرولاکتون ۲۵ درصد شد یک‌روز درمیون

فیناید هم  نصف، روزی یکی. بعد نصف یک‌روز درمیون

کم کم ، کم شد تا قط کردم 

این هم بگم من تو اون طول درمان ۷_۸ ساله هر سه ماه آزمایش میدادم و میرفتم پیش دکتر چکاپ میشدم

میزان هورمونام رو‌کنترل میکردم.

بعد از بارداری و زایمان خیلی استرس ریزش مو رو داشتم (ریزش پس از زایمان منظورمه)

و الان که بچم ۴ ماهش  ریزش شدید گرفتم

اولین کاری که کردم با شروع ریزش مو 

که هنوز زیاد هم نبود.رفتم موهامو کوتاه کوتاه کردم

روغن رزماری و سیاهدانه و کرچک استفاده کردم 

شامپو مو ضد ریزش

اما عزیزان این موها که توی بارداری در حالت استراحت بودن میریزن هرکاری هم که ادم بکنه.

۹ روز پیش رفتم دکتر چون واقعا برای یک خانم هرچقدر با این قضیه کنار بیاد سخته موهاش بریزه(البته این دفعه دکتر پوست و مو)

من مشکلم رو گفتم و علاوه بر اون ریزش قبل و‌طول درمان قبل رو هم گفتم.  

ایشون هم معاینه کرد و گفت ارثی و باید کنترل شه چون بچم شیر خشکی هست 

و نمیخواستم شیر خودمو بدم .استفاده از دارو دیگه مشکلی نداره.

یه سری آمپول برای ریزش بعد بارداری م نوشت

محلول ماینوکسیدیل excilia 

قرص فولیکوژن

قرص فروفورت گاین 

این سه تا گرون هستن

و به توصیه خودم فیناید ۱ درصدو اسپیرولاکتون ۲۵ درصد

(دکتر گفت ۶ ماه بعد جواب میده و اثرش و میزاره)

تا الان ک فعلا ریزش شدید پس از زایمان‌ دارم

که فعلا هنوز ۹ روزه استفاده میکنم

روزانه ۱۶۰ الی ۱۷۰ تار مو میریزه 

ایشالا ک کنترل بشه من ک امیدوارم.

فقط خواستم تجربه خودمو در اختیار دوستانی ک مشکل منو دارن بزارم که بگم ناامید نشین

و قبول کنید ک‌باید تا آخر عمر دارو مصرف کنید چون ما فقط میتونیم‌کنترلش کنیم چون مثل یک‌ کد توی ژنتیک‌ما هست و ازبین نخواهد رفت.

هیچوقت ناامید نشید چون ناامیدی و استرس شرایط شما رو بدتر میکنه.

سعی کردم جامع و کامل همه چیزو بگم

سالم و سلامت باشید😍🤲🏻💎💖 

(اینم بگم چربی دور شکم و‌پهلو هم برای ریزش مو ارثی و هورمونی خیلی بده همیشه سعی کنید چربی نداشته باشین اینو دو دکتر به من گفتن و من همیشه سعی میکنم‌رعایت کنم.)

(برای بعد از استفاده از داروهای هورمونی هم 

که موی صورت و بدن زیاد میشه و‌غیر قابل تحمل 

لیزر بهترین گزینه هست)

مرسی از اینکه تجربیاتت رو در اختیارمون گذاشتی عزیزم❤️

فقط چندتا سوال دارم خدمتتون که ممنون میشم جواب بدین. اینکه داروهای هورمونی مثل همون اسپرونولاکتون و...

اثرشون موقتی نیست؟ آخه دکترا برامنم تجویز کردن گفتن ۲ ۳ سال باید بخوری.منتها باهرکس که صحبت میکنم همگی میگن همین که قطعشون کنی دوباره ریزش موها شروع میشه.

حتی خود دکترا هم یکی دوتاشون همینو گفتن.

باز بعضی از پزشکا میگن باید تااخر عمرت دارو بخوری.

اخه این قرصا کلی عوارض دارن.مگه میشه تا آخر عمر خورد.

و مورد بعدی اینکه بعد از چندوقت باخوردن این قرصا دوباره رویش مجدد پیدا کردین؟ الان موهاتون جلوهاش پر شده؟

موهاتون علاوه بر ریزش نازک هم شده بود یا ن؟ و الان که دارو میخورین ضخیم تر شدن یا ن؟

و سوال اخرمم اینکه ازمایش که میدادین هورمون مردانتون بالا بود یا نرمال؟ چون مال من نرماله‌ اما پزشکا میگن بدنت به همون میزان هم داره واکنش نشون میده

مرسی از اینکه تجربیاتت رو در اختیارمون گذاشتی عزیزم❤️فقط چندتا سوال دارم خدمتتون که ممنون میشم جواب ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

ببین من  تو توضیحاتمم‌گفتم نزدیک ۸ سال استفاده کردم 

منتهی زیر نظر دکتر .

و زیر نظر دکتر هم قطع کردم کم کم و مقطعی.

باید طول دوره اش رو همون طور که دکترتون گفته سپری کنی. عوارضش فقط برای بارداری هست و شیردهی

اگه شما قصد بارداری داری باید حتما تا سه ماه قبلش قطع کنی.بعد اقدام کنی.

ریزش هورمونی و ارثی چیزی هست که تا آخر عمر با آدم میمونه باید کنترلش کنی. تا الان ک درمان نداشته برای من

و‌من هم پذیرفتم و

الان دوباره درمانم و از سر گرفتم

اما ریزش الان من بخاطر بعد از زایمانه ن ارثیه . اما چون شیر نمیدم. تصمیم گرفتم درمان قبلمو از سر بگیرم .

(اینم بگم تو‌دوره بارداری اصلا مو سر نمی ریزه و اتفاقا خیلی خوبم میشه)دلیل علمیش تو اینترنت هست.

اون سالی که من شروع کردم ب خوردن اون قرصاو زدن محلول که تو توضیحاتمم گفتم. بعد از ۴ماه من ب وضوح دیدم ک کف سرم موی ریز ریز دراومده 

آره نازک و کم پشت شده بود و ریزش داشتم.

من دوباره درمانمو از سر گرفتم .‌ولی الان هم در مقایسه با ۸ ۹ سال پیش خیلی خیلی بهتره

چون واقعا کم پشت شده بود. 

توی آخرین ازمایشم هورمونم نرمال بود سری های قبلشم دکترم خیلی راضی بود 

وزن و چربی دور شکم رو هم کنترل میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خواهش میکنمببین من تو توضیحاتمم‌گفتم نزدیک ۸ سال استفاده کردم منتهی زیر نظر دکتر .و زیر ...

مرسی از وقتی که برام گذاشتی عزیزم🙏

میدونی من‌ یک هفته شروع کردم به خوردن اسپیرونولاکتون اما ریزشم ۲برابر شد برا همینم ترسیدم و قطع کردم.

شما اوایل مصرف ریزشت بیشتر نشده بود؟

الان که دارو مصرف کردین موهاتون از نازکی درومده یا همچنان نازکه؟

بعد اینکه میشه بگین دکتر چه آمپولی برا ریزش بعد از بارداریتون داده؟

اخرین باری که آزمایش دادین یادتون نیست عدد هورمون مردانتون تو ازمایش چند بوده؟

مرسی از وقتی که برام گذاشتی عزیزم🙏میدونی من‌ یک هفته شروع کردم به خوردن اسپیرونولاکتون اما ریزشم ۲ب ...

خواهش میکنم🌻

نه نداشتم. فقط یادمه برای ماینوکسیدیل ریزش داشتم ماینوکسیدیل اولش ریزش میکنه بعد درست میشه

من الان درست بعد از یک سال و ۴ماه دوباره دارم استفاده میکنم 

که تقریبا ۱۰ روز شده و بعد از ۲ ماه الی ۴ماه خودشو نشون میده هنوز زوده که موهای ریز‌و‌نازک دربیان و رشد کنن

امپول 

و امپول بیوتین 

تا ۶ هفته تزریق بشه

نه‌والا یادم‌نیست .فقط یادمه گفت نرماله 

خواهش میکنم🌻نه نداشتم. فقط یادمه برای ماینوکسیدیل ریزش داشتم ماینوکسیدیل اولش ریزش میکنه بعد درست م ...

اها که اینطور پس☺️👍

دست گلت درد نکنه عزیزدلم

یه دنیا ممنونتم بابت توضیحاتی که بهم دادی

ان شاالله خدا خیرت بده🌹🙏

اها که اینطور پس☺️👍دست گلت درد نکنه عزیزدلمیه دنیا ممنونتم بابت توضیحاتی که بهم دادیان شاالله خدا خ ...

فداتون ایشالا که تونسته باشم کمکی کرده باشم

و زود زود هم‌ درمان خوبی رو پیش بگیری

موفق باشی دوست عزیز💖

سلام عزیزم خواهش میکنمببین من تو توضیحاتمم‌گفتم نزدیک ۸ سال استفاده کردم منتهی زیر نظر دکتر .و زیر ...

سلام عزیزم شما منی یا من شما

چقدر شبیه همیم .منم دقیقا همه چی برام  از بلوغ شروع شد 

منم ماینوکسیدل ۵درصد روزی دوبار و فیناستراید۵ روزی یه دونه استفاده کردم و کلی تقویتی آمپول و شامپو قرص یه سالی موهام خوبو پر شد اما بعدش با اینکه استفاده می‌کردم همش اونایی که ریز ریز دراومده بود به اضافه اونایی که نریخته بود ریخت اینم جواب نداد الان واقعا موندم چیکار کنم 

شما کدوم شهری 

سلام عزیزم شما منی یا من شماچقدر شبیه همیم .منم دقیقا همه چی برام از بلوغ شروع شد منم ماینوکسیدل ۵د ...

سلام دوست خوبم. امان از ارث😔

.شما مرتب استفاده میکردی؟

یهویی نباید قطع بشه مصرف محلول و داروها

باید کم کم قطع بشه. درکنارش هرسه ماه یه بار هم باید

چکاپ کنی ازمایش بدی. استرس. کم خوابی

اینام نباید باشه.

سلام دوست خوبم. امان از ارث😔.شما مرتب استفاده میکردی؟یهویی نباید قطع بشه مصرف محلول و داروهاباید کم ...

بله کاملا مرتب استفاده می‌کردم خیلیم جواب داد کلی ریزشم بهتر شد رویشم داشتم ولی درحال استفاده دیگه انگار جواب داد تصمیمم این بود مثه مسواک هروز ماینو بزنم فقط موهام نریزه ولی حیف شد اینم جواب نداد😭

بله کاملا مرتب استفاده می‌کردم خیلیم جواب داد کلی ریزشم بهتر شد رویشم داشتم ولی درحال استفاده دیگه ا ...

بنظرم حتما زیر نظر به متخصص باش

توی نت میخوندم برای بعضی ها زودتر جواب میده برای بعضی هاهم دیرتر

من تو اینستا یه پیج دیدم مرکز متخصص ریزش مو هست

زیر نظر دارمش میبینم خیلی ها حتی طاسی بالا هم که داشتن رفع شده.به سر بزن بهش ببین بدردت میخوره یانه 

انسی بیوتی۲

به انگلیسی بزن

اینجا اجازه نمیده لی*نک بزنم