2777
2789
عنوان

یعنی بد با این پسره صحبت کردم

142 بازدید | 19 پست

چند روز پیشم باهاش صحبت می‌کردم برگشت گفت حس میکنم باهام دعوا داری در حالی که من خیلی سعی کردم مراعات کنم الان آیت پیامارو ببینید من مقصرم یا نه من چون همسایس نمیخواستم رو بش بدم فک کنه خیلی ازش خوشم اومده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد خودم افتادم 

ب ما اصطلاحا میگن با دست پس میزنه با پا پیش میکشه 

یعنی هم میخواد ب طرف رو نده 

هم میخواد باهاش حرف بزنه 😂😂

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
وای یاد خودم افتادم ب ما اصطلاحا میگن با دست پس میزنه با پا پیش میکشه یعنی هم میخواد ب طرف رو نده هم ...

خوب چیکار کنم انتظار نداره بهش ابراز احساسات کنم۰😐

خوب این آخرین پیاممه که جواب نداد البته چند روز پیشم دیگه خبری ازش نبود خودم یه استوریشو ریپلی زدم � ...

من اگه کسی باهام اینجور حرف می‌زد 

میرفتم دیگه هم باهاش حرف نمیزدم😂😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من اگه کسی باهام اینجور حرف می‌زد میرفتم دیگه هم باهاش حرف نمیزدم😂😑

یعنی خیلی بد حرف زدم 😂بخدا منظوری نداشتم چون دیدم خودشو گرفت منم اینجوری جوابشو دادم فک نکنه آویزونم

خوب چیکار کنم انتظار نداره بهش ابراز احساسات کنم۰😐

هیچی ولش کن 

حالا اصن چرا خودتو درگیر پسر همسایه کردی!؟

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
چون ازش خوشم میاد 😂

خب صبور باش 

اگ هم نمیخوای پسره رو پرش بدی 

ملایم تر صحبت کن