2777
2789
عنوان

جاری جدید

661 بازدید | 28 پست

بچه هاا 

دارم جاری دار میشم 

بعد موقعی فهمیدم که حرفایی از خانواده همسرم فهمیده بودم و زنگ زدم به روشون اوردم و الان باهاشون قهرم 

بعد الان عروس جدید گرفتن 

من بده میشم عروس بزرگم‌ هستم .

تازه اصلا به ما هم نگفتن رفتن خاستگاری دختره

خب نگن چرا فکر می کنید باید همه شمارو در جریان کاراشون قرار بدن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه میشه به شما و شوهرتون نگفتن ،من بودم تو هیچ مراسمی نمیرفتم و هیچ کادو و تبریکی هم نه میگقتم و نه میدادم ،پاگشا نمیکردم بگید وقتی من آنقدر غریبه ام پس توقعی از غریبه نداشته باشبد و رو موضع خودم میموندم

تازه هم این اتفاق افتاده .ولی دلم گرفت از اینکه بهمون نگفتن ولی برام مهم نیست دیگه ... احترام زیاد ب ...

زنگ می زنید به مردم

بهشون حرف می زنید

قهر می کنید و بعد می گید چون اونها نگفتن دلم گرفت؟!!!!!!!!

چرا باید به شما می گفتن؟!!

اگه دعوت شدی تو مراسم ها شرکت کن وگرنه جاری فکر میکنه حسودی

آره دقیقا 

منم فقط شنیدم دیگه اصلا نپرسیدم که جی شد و چی رفت 

اصلا اون به من ربطی نداره 

من رفتار پدر شوهرمو دارم میگم

چه ربطی به دختره داشت اللن

خب دیگه چون خانواده شوهر خیلی برات مهمن از فردا میخواهی هی رقابت کنی و از کاری که برای اون کردن برای تو نکردن بگی ....ببین کلا خودتو بکش کنار خانواده شوهر هیچ نفعی برای عروس ندارن هرچی دورتر بگیری خودتو راحتتری

2790
2778
2791
2779
2792