2777
2789
عنوان

شعور فضای مجازی داشته باشیم 💢

158 بازدید | 15 پست

جدیدا تاپیک زیاد میبینم 

طرف از فامیل، کسی که بدش میاد ، خواستگار حتی ، دوست و...

عکس میزاره 

بدون اینکه ذکر کنه که اون طرف راضیه 

و گاهی حتی پشت سر طرف کلی حرف زده میشه تو تاپیک 

و قالبا مسخره هم میشه 

+اینو گفتم چون به شدت مهمه به طرف گفته باشه 

چون بحث حریم شخصی هم هست 

حالا وظیفه ما چیه ؟ 

به عنوان یه انسان که  به جامعه خودش اهمیت میده نزاریم این قضیه بدون اجازه عکس و اطلاعات شخصی افراد رو گذاشتن عادی بشه 

و از استارتر سوال کنیم که اجازه گرفته ؟ 

اگرم نه تاپیک رو ترک کنیم 

+++++یه نکته خیلیبییی مهم عکس پروف و استوری هم دلیل بر این نیست  طرف میخوام عکسش تو سایتی که نزدیک  ۱ میلیون کاربر داره  پخش شه 

استارتر هم نباید ماست مالی  گنه 

کاملا درسته 

ولی دیدم کاربرا التماس استاتر می‌کنن عکس رقیب عشقی عکس جاریت رو بزار و بعدم نظر در مورد ریخت و قیافه اش میدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تذکر خوبی بود ممنونم😊

ولی از ده نفر ممکنه چند نفر به این قضیه اهمیت بدن ؟ 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

کاملا درسته ولی دیدم کاربرا التماس استاتر می‌کنن عکس رقیب عشقی عکس جاریت رو بزار و بعدم نظر در مورد ...

و اون بنده خدا کی هیچ خبری نداره 

و کلی داره سیل هیت  و نفرت به سمتش روانه میشه 😑

تازه این از نظر احساسی هست 

از نظر امنیت و کلی مباحث دیگه این بحث ایراد داره واقعا که جا نشد اینجا بگم 

ذات جامعه همینه

من هیچوقت هیچ عکسی ازخودم ن پروفایل گزاشتم ن استوری کردم اینستا هم کلا ندارم

عکس فارغ التحصیلیم رو یبار گزاشتم پروفایلم بعدا تو مهمونی خونه ی نفر بودیم بچش داشت باگوشی بازی میکرد گفت میخوای عکستو ببینی گفتم کو رفت تو گالری مادرش همون عکس رو شات گرفته بود 😂

تذکر خوبی بود ممنونم😊ولی از ده نفر ممکنه چند نفر به این قضیه اهمیت بدن ؟

متاسفانه تو جامعه  ما این قضیه داره عادی میشه و جدیدا ویدیو ها خیلی سریع وایرال میشه  و کلا یه جو خیلی بدی هست 

باز خوبه چند نفر بی تفاوت نباشن 

همین الان تو کمتر از ۴ دقیقه ۱۰ نفر لایک کردن که باز خوبه 

ذات جامعه همینهمن هیچوقت هیچ عکسی ازخودم ن پروفایل گزاشتم ن استوری کردم اینستا هم کلا ندارمعکس فارغ ...

خیلی بده 

جدیدا که هوش مصنوعی هم به این قضیه اضافه شده

و طرف میتونه هر چیز جعلی بسازه با عکس یا حتی صدا شما 

خیلی بده جدیدا که هوش مصنوعی هم به این قضیه اضافه شدهو طرف میتونه هر چیز جعلی بسازه با عکس یا حتی صد ...

اره دقیقا تازه هیچ ارتباطی بهم نداریم و من حتی نمیدونستم اون شمارمو ازکجا داشته ک برداشته بود حالا بعضیا هر روز عکس ازخودشون میزارن استوری و پست میکنن 

متاسفانه تو جامعه ما این قضیه داره عادی میشه و جدیدا ویدیو ها خیلی سریع وایرال میشه و کلا یه جو خی ...

منم خودم با شما همنظرم و سعی میکنم حریم بقیه رو تاجایی که میشه حفظ کنم 😊

بله راست میگید ، نمونه ش رضا شفیعی جم که واکنش هم نشون داد وقتی داشتم متن رو میخوندم یاد ایشون افتادم.

خوشحالم که بیان کردید، واقعا لازم بود🌷

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

آره واقعا ، حریم خصوصی کلا از بین می‌ره ، شاید یکی اسکرین بگیره از اون عکس . من واقعا بدم میاد عکسم ...

دقیقا لطفا میبینید استارتر از بقیه میزاره حتما بپرسید اجازه گرفته

اره دقیقا تازه هیچ ارتباطی بهم نداریم و من حتی نمیدونستم اون شمارمو ازکجا داشته ک برداشته بود حالا ب ...

اینجا هم متاسفانه همینه 

مردم به خواستگاری هم نمیتونن برن 😑😂

منم خودم با شما همنظرم و سعی میکنم حریم بقیه رو تاجایی که میشه حفظ کنم 😊بله راست میگید ، نمونه ش رض ...

دقیقا خیلی خوبه که احترام بزاریم به حریم شخصی هم 

همینجوری که میخوایم بهمون احترام بزارن رفتار کنیم