2777
2789

مهریه که دیگه زندان نداره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اقایون با خوشون میگن مهریه رو کی داده کی گرفته هرررکاری دلشون میخاد مبکنن تهش میشه این

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

میخواستن هیجانی تصمیم نگیرن و زیر بار مهریه سنگین نرن 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

آقایون .

اقایون میگن زن بیاد بدون هیچی بشینه زندگی کنه کلی هم جهاز بیاره . هیچیم نگه . انگار برده اوردن ..

در همه دیدم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سالهاست ندیدم کسی برای مهریه بره زندان

زن های اطرافم تو گرفتم حقشون که مهریه باشه سالها از پله های دادگاه بالا و پایین میرن و در نهایت دادگاه سالی ۱ سکه حکم میکنه و تمام...

اگر اشکالی از کسی باشه از ناحیه آقایونه 

میتونن مهر نکنن چیزی رو که توان پرداختن ندارن..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بی منطقیه اقایونی که مهر سنگین رو میپذیرن

اساس رو باید بزارن برپایه مهریه دادن 

مثل قدیم که مبلغی به عنوان شیر بها پرداخت میشد 

مثلا مرد با توجه به توان مالی خودش و دختر با توجه به طبقه اجتماعی مالی خانوادش مهریه تعیین کنه نه مرد بسوزه ن زن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

کاش اونایی که مخالف مهریه هستن مخالف قوانین ضد زن هم باشن فقط زبونشون برای مهریه درازه

مردای ایرانی قوانین اسلامی ازدواج رو قبول دارن جز مهریه 

منم از همینجا بهشون میگم خفه شن

هروقت حقوق اولیه انسانیه هر خانومی بهش تعلق گرفت بعد مهریه رو بردارن 

وقتی تعهدی می دی باید بهش عمل کنی. من نمی فهمم چرا فکر می کنن سر مهریه به آقایون ظلم می شه. مگه اون مهریه رو خاله ی عروس قبول می کنه؟ آقا قبول کرده خب. مگه نمی دونن مهریه رو هر وقت خانم خواست باید بدن؟ این که درگیر احساسات یا هورمون هاشون می شن و قبول می کنن چیزی رو توجیه نمی کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!