2821
2789
عنوان

پیرسینگ گوش

64 بازدید | 8 پست

می‌خوام گوشمو سوراخ کنم اما بعضیا میگن خطرناکه خیلی بد عفونت میکنه  گوشی فلانی فلان شده فلان بسان...

اگه سوراخ کردید یا اطرافیان تون چطور بوده عفونتش زود خوب میشه اگه رسیدگی کنی بهش ؟ 

کجا برم برای سوراخ کردن بهتره 

البته خودم یکی از دوستام خودش گوش خودشو سوراخ کرده اما باز خطرناکه بنظرم خودت بخوای انجام بدی 

اره چند بار عفونت کرد گذاشتم بست دوباره سوراخ کردم خیلیم بد نی عفونتش یکم قلمبه میشه هرچی دست نزنی و ...

خودتون سوراخ کردید ؟ با چی؟

بعد اگه بخوای چیزی سرت کنی اذیت نمیشه آدم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من روی غضروف سوراخ کردم

متاسفانه عفونت کرد و تا ۵ ماه بعد هم حتی درد میکرد و ورم کرده بود و هرکی دستش میخورد توی گوشم از درد فقط گریه میکردم

درش آوردم به ۱ دقیقه نکشیده بود سوراخش بست 

کلا روی نرمه بزنید بهتره اگه هم روی غضروف میخواید خیلی باید رعایت کنید

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
من روی غضروف سوراخ کردممتاسفانه عفونت کرد و تا ۵ ماه بعد هم حتی درد میکرد و ورم کرده بود و هرکی دستش ...

من میخواستم روی نرمه گوشم سوراخ کنم اما رفتم دکتر دست که زد به گوشم من تو بچگی دوتا سوراخ گوش داشتم بعد چند سال الان که من تصمیم گرفتم پیرسینگ بزنم گرفته اما جاش ی حالته گولوله مانند شده از بیرون مشخص نیست فقط تو بعد دکتر گفت که سوراخه گرفته از داخل مثل ی گوشت اضافه شده فعلا سوراخ نکن گوشت رو برای همین گفتم غضروف رو سوراخ کنم که الان پشیمون شدم😂

نه بیرون با این دستگاه‌ها اولا یکم اذیت میشدم اما الان کلا بی حسه

آها 

آخه یکی از همکلاسی هام که سوراخ کرده بود هم هر روز که میومد بعد ساعت درجا زنگ میزد می‌رفت اینقدر گوشش درد میکرد و اذیت بود زیر مقنعه الان هم که داره مدرسه ها دوباره باز میشم فکر کنم نزنم بهتر باشه

آها آخه یکی از همکلاسی هام که سوراخ کرده بود هم هر روز که میومد بعد ساعت درجا زنگ میزد می‌رفت اینقدر ...

اگه مراقب باشی عفونت نمیکنه فقط روز اول پمد بزن دیگه دست نزن 

اگه عفونت کرد بزار ببنده بعدا دودباره بزن