liilioom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1967 عنوان اقدامیاکمک🤲🏻 64 بازدید | 3 پست کسی بوده مثل من تو اقدام باشه و از فردای پاک شدنش اقدام کنه.بعد ۸ روز بعد مجدد لکبینی داشته باشه؟؟؟واین لک بینیا یه هفته طول بکشه؟....حالا دوروز دیگه موعدمه بنظرتون سرموعد پریود میشم یانه؟؟؟؟ 💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜 1403/06/26 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarinaaz عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 1384 دوروز پشت سر هم😑اقدام کردی؟داداش تو۳ قلو رو شاختهحالا بدون شوخیامیدوارمیک نی نی ناز بدنیا بیاددد🤍💋👶🏽 زندگی به سادگی قشنگه، بیاین زندیگ رو به سادگی قشنگ کنیم!🤍🕊
liilioom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1967 دوروز پشت سر هم😑اقدام کردی؟داداش تو۳ قلو رو شاختهحالا بدون شوخیامیدوارمیک نی نی ناز بدنیا بیاددد🤍� ... نه گلی یه شب درمیون اقدام داشتیم که ۸روز بعد لکبینیام شروع شد.....ممنون عزیزم انشالله♥️ 💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21656 برای لکه بینیت یه سونو برو من یه بار اینجوری شدم کیست داشتم بگو دهانه رحمتم چک کنن زخم نباشه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...