2789
عنوان

شوهرم

186 بازدید | 12 پست

بچها  میشه راهنمایم کنیذ خواهرانه و بدون تحقیر درکم کنید و راهنمایی 

من خواهر شوهرم چ بلاها چ اذیتای ک منو نکرد 

الان نزدیک چند وقته قهریم 

شوهرم تو تمام این مدت ک این ازار میداد فقط سکوت میکرد 

خواهرش ب من فوش داد ب پدرم فوش داد ن ی بار چند بار اما شوهرم بازم سکوت کرد و رابطش با اون خوب بود 

زنگ میزد ب شوهر من راجب من بد میگف اما شوهرم فقط زنگا اس هاشو پاک میکرد ک من نفهمم بازم باش خوب بود حتی ی دقیقه ام ازش قط ارتباط نمیوند 

چقدر بهشون کمک های مالی میکنه این پولیه ک ب اونا میدهااا ب خودش ب بچش 

ب مادر شوهرم همینجور میده حرفشم اینه اونا نیاز دارن شوهرش بیکاره فلانه خلاصه چند وقته مراسم ازدواج خواهرشوهر کوچیکمیم 

شوعرم هی اوند رف ک بیا اشتی کن توروخدا استی کن پشیمون اون بهمانه من قبول نمیکنم هی میگه ب خاطر من من اتقذ ارزش ندارم 

ب من اعتماد کن 

و .... بازم من قبول نکردم 

امروز دیدم با خواهرش چند بار پنهونی حرف زده بش گفتم من میدونم  هزار جور بهونه اورد  

مادرشم بش یاد میده  ک اره ب خواهرت زنگ برن فلان کن ال کن   نمیدونم چیکار کنم من کاری ب ارتباطشون ندارم ولی نمیدونم بتونید درک کنید یا نه حس اینکه ب هیچی نیستم حالمو بد میکنه  یعنی حتی ی ذرههههه   دلم میخواد زار بزنم گریه کنم اما نمیتونم  بغض بدی دارم نمیدونم چی درسته چی غلط 

بنظرم وقتی تماس با اونا تأثیری رو رفتارش ندارد و میدونه مثلاً حذف کنه که تو رو ناراحت نکنه بنظرم داره تلاش می‌کنه هر دو طرف داشته باشه 

اذیتش نکن هم میخواد تو ناراحت نشی هم حرف مادرش زمین نمونه 

اونا ول کن یه عده کلا ذاتا اینجوری هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم وقتی تماس با اونا تأثیری رو رفتارش ندارد و میدونه مثلاً حذف کنه که تو رو ناراحت نکنه بنظرم دار ...

از درون خورد میشم میتونی حس کنی 

این ک واقعا اهمیتی ندارم فقط حفظ ظاهر میکنه جلپی من در نهایت کار خودشو میکنه خیلی اذیتم میکنه کاری میکنه از ادم خوب درون خودم دور شم 

کلا سیستم بعضی مردها اینطوره که تو این مسائل دخالت نمیکنن

هرجا توهین و بی احترامی بهت کردن همونجا طرف رو بشور و پهن کن

من جات بود انقدر برای همسرم خرج میتراشیدم انقدر ازش پول میگرفتم که دیگه پولی براش نمونه چه برسه به اینکه خرج یه خانواده دیگه رو هم بده

عروسی رو هم خودت میدونی

اگر واقعا دلت نیست نرو ولی اگر رفتی بهترین لباس و طلا رو بخر و بهترین آرایشگاه وقت بگیر

سر شوهرت رو هم تا میتونی منت بذار که بخاطر تو دارم میام

اونجا هم رفتی راحت بخور و برقص و شاد باش

به هیچ کدوم هم محل نذار

فقط خوشحالی شماست که اونها رو میسوزونه 

از درون خورد میشم میتونی حس کنی این ک واقعا اهمیتی ندارم فقط حفظ ظاهر میکنه جلپی من در نهایت کار خود ...

حست رو میفهمم گل 

اما با این خودخوری خودت رو اذیت می‌کنی اهمیت نده .

بیشتر سعی کن به همسرت نزدیک بشی و همونقدر مهربونم سمت خودت باشه