2777
2789
عنوان

مدیریت پول

92 بازدید | 8 پست

اگه ماهی ده تومن فقط داشتید چقدرشو خرج لباس و لوازم آرایش و کلا آراستگی خودتون میکردید  و به نظرتون کافی بود؟

اگه اسم کاربریم رو میبینی پس باهام نانازی برخورد کن چون همین جوری هستم "دقیقا".

لباسامو فصلی میگرفتم ماهانه پول لباسو جمه میکردم،لوازم ارایشم ک هرماه لازم نیس پول اونم جمع میکردم رسیدگی ب پوست میمونه ک ۱۰ تومن زیاده براش

جمع شده هارو طلا میخریدم مخفی میکردم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر ماه که آدم لوازم ارایشی نمیخره یه ماه میخره برا ۳ماه کمش میتونی استفاده کنی حالا اگه زیاد مصرف کننده هم نباشی تا چن ماه طول میکشه تموم بشه 

در مورد لباس هم نمیدونم برند بازین یا نه 

چونکه بخوایین یه کت برند بگیری کمش ۶تومن میره حالا هر ماه هم آدم لباس نمیخره 

ولی کلا اینجوری هست 

حالا من مثال زدم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

اگه خرج خورد و خوراک و اجاره نداشته باشم ماهانه هفت تومن پس انداز میکردم سه تومن هم خرج های دیگه مثل لباس و رسیدگی به پوست و اینترنت 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

لباسامو فصلی میگرفتم ماهانه پول لباسو جمه میکردم،لوازم ارایشم ک هرماه لازم نیس پول اونم جمع میکردم ر ...

والاه روتین پوستی هم فقط بخوای مثلا سرم اوردینری بخری که هر ماه تموم بشه 

وگرنه آب رسان و ضد آفتاب نزدیک ۳ماه کفافه

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

عزیزم هر ماه که آدم لوازم ارایشی نمیخره یه ماه میخره برا ۳ماه کمش میتونی استفاده کنی حالا اگه زیاد م ...

لباس میگیرم میندازم تو کمد جاییم نیست برم خودم خسته شدم از دست خودم نیست 😑

لباس میگیرم میندازم تو کمد جاییم نیست برم خودم خسته شدم از دست خودم نیست 😑

خب یه روز که میپوشی منم جای نمیرم ولی پول دستم بیاد میخرم 

و اینکه هر ماه نزدیک ۳تومن پس انداز میکنم شده از لباس میزنم 

بعد یه طلافروشی داریم میزنم ب حساب اون اون برام طلا ورمیداره

شما هم اینکارو بکنید حتما 

خب یه روز که میپوشی منم جای نمیرم ولی پول دستم بیاد میخرم و اینکه هر ماه نزدیک ۳تومن پس انداز میکنم ...

چه خوب ممنون عزیز