2777
2789

قیمت گذاری نشده هنوز؟

نیم تون تقریبا 170 تومن میشه

اگه ارزشش چند برابرِ اینه بخر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تونکیپر نصب کردم حتما نوبیتکس نصب کنم یا میشه از تونکیپر تون خرید؟شرمنده اینقدر سئوال پرسیدم

تون کیپر کیف پوله نوبیتکس صرافی باید ازصرافی تون بخرین انتقال بدین تون کیپر شما نوبیتکس ثبت نام کن احراز هویت کن که بتونی بخری

ن اشکال نداره بلوم 540 هزارتا دارم داگز با قیمت الانش 12 میلیون

چجوری انقد بلوم داری من خودمو کشتم ۲۲ هزاردارم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم همه اینا رو داشتم اما متاسفانه گوشی شوهرم خراب شد اسنپ میره مجبور شدم گوشیمو بدم بهش .راسته که میگن پول پول میاره الان با یه گوشی اندروید میشه کلی ربات نصب کرد و تهابت روزی 2ساعت حتی کمتر وقت بزاری بعد چندماه پول گیرت بیاد