2821
2789
عنوان

کمر درد

62 بازدید | 5 پست

بنظرتون دیسک یا از خشکی حالت عادی درد نداره ولی اگه یموقع موقع نشستن وسط بشینم درد میگیره یا خم شم یه تیکه لباس بگیرم درد میگیره موقع بلند شدن ولی موقع پریودی درد ندارم زیاد چه خم شم چیزی بشورم چه وسط بشینم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🤔خب بنظرت دیسکه کمر یا از خشکی کمر

جایی ضربه نخورده 

برو دکتر 

اگه دیسک باشه که وضعش بدتره اینی که میگی هست 

شاید خشکی 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
جایی ضربه نخورده برو دکتر اگه دیسک باشه که وضعش بدتره اینی که میگی هست شاید خشکی

نه نخوره یمدته اینجوریم، اره باید برم خودم میگم شاید تحرک ندارم زیاد از اونه کمرم خشکه

نه نخوره یمدته اینجوریم، اره باید برم خودم میگم شاید تحرک ندارم زیاد از اونه کمرم خشکه

اره   سعی کن نرمش کنی ...  

منم بخاطر کار زیاد با چرخ خیاطی کمرم نابود شده  .... 

اگه خیلی درد داشت پماد وینطو جینو بام از عطاری بگیر بزن به کمرت بعد یه پلاستیک فریزر هم بزن    دردا رو میکشه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌