2777
2789
عنوان

حق شناس

261 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی هست از حق شناس حاجت گرفته باشه 

و اینکه من خودم اهنگ گوش نمیکنم حتی هیچ کناهی نمیکنم 

ولی همش دور و ورم اهنگه و میریم مهمونی غیبت میکنن الان بنظرتون باطل شده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو حاجت گرفتنت شک داری جواب نمیگیری . باید یقین داشته باشی که جواب میگیری

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

نه باطل نمیشه ولی غیبت میکنن گوش نکن

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
چله زیارت عاشورا به روش حق شناس

مچکرم 

اذان صبحم دو بار قضا شد ولی عمدی نبود باور کن 

صلوات میفرستم برا حاجت رواییت 

منم مطمئنم حاجت میگیرم میام تاپیک حاجت روایی میزنم 😁❤

مچکرم اذان صبحم دو بار قضا شد ولی عمدی نبود باور کن صلوات میفرستم برا حاجت رواییت منم مطمئنم حاجت می ...

عزیزم ایمان کامل داشته باش که حاجت میگیری 

منم دعا کن 

در مورد نماز صبح هم رگباری آلارم تنظیم کن که مجبور شی بیدار شی ❤️😂

Sorry ...i don't care about that.

اگه تو حاجت گرفتنت شک داری جواب نمیگیری . باید یقین داشته باشی که جواب میگیری

ن شک ندارم یقین دارم حاجا میگیرم 

حالم بد میشه یهو یادم میوفته این چله رو دارم خالم خوب میشه دیگ نگران نیستم میدونم حاجت روا میشم 😁

عزیزم ایمان کامل داشته باش که حاجت میگیری منم دعا کن در مورد نماز صبح هم رگباری آلارم تنظیم کن که مج ...

چشم حتمااااا دعات میکنم 🥰

رگباری یبار تنظیم کردم همه بیدار شدن بجز من😂😂💋

ن شک ندارم یقین دارم حاجا میگیرم حالم بد میشه یهو یادم میوفته این چله رو دارم خالم خوب میشه دیگ نگرا ...

انشاله که حاجت روا بشی مارو هم دعا کن هر چی زودتر طلاقم بگیرم🥰

چشم حتمااااا دعات میکنم 🥰رگباری یبار تنظیم کردم همه بیدار شدن بجز من😂😂💋

خوابت سنگینه ها 😂😂

از خدا بخواه که بهت کمک کنه بیدار شی 

حتما بیدار میشی دیگه ♥️✨

دمت گرم گل مم

Sorry ...i don't care about that.

خوابت سنگینه ها 😂😂از خدا بخواه که بهت کمک کنه بیدار شی حتما بیدار میشی دیگه ♥️✨دمت گرم گل مم

بعضی موقع ها آره 

چشم قربونت بشم 

دست گلتم درد نکنه عزیز جام انشاالله حاجت روایت 😍❤