2777
2789
عنوان

کی از همه خوشگلتره؟؟😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 18221 بازدید | 1279 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

موهام ماشالا بلنده،چشامم ک دیگه نگو بزرگ بزرگ😍فقط کاش پول داشتم این بینی روعمل میکردم😐

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

چشمام  قشنگه پلکامم خیلی بلنده حتی تو عروسيم هم پلک نذاشتن واسم  پوستم عالیه موهامم که دیگه عاشقشم ولی چه فایده چاقم 😭😭

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

من همه چیزمو دوس دارم بجز جوشهای لعنتی صورتم😭😭😭😭😭😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من خوشگلم مخصوصا چشمام همه میگن چهرم جذابه

اها... خو یه عکسم میزاشتی دیگع ملکه😐😐

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
من حیلی خوجملم .ببخش استارتر نتونستم هیچ عیبی رو صورتم پیدا کنم 😂

واااای خسته نباشی عزیزم   

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
من همه چیزمو دوس دارم بجز جوشهای لعنتی صورتم😭😭😭😭😭😭😭

اخ که چ بده... خداروشکر من ندارم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز