2777
2789
عنوان

شوهرم نگاه ب گلی ک براش گرفتم نکرد

187 بازدید | 8 پست

سلام دوستان داریم جدا میشیم بیشتر هم تقصیر خودش بود و برام همش نقشه کشیده بود ...

خیلی راحت و سر موضوع الکی ازم گذشت و رقت ...

خانوادش هم خیلی رو مغزش میرفتم دوتا خواهر مجرد داشت 

من دوستش دارم ...براش نامه نوشتم گل خریدم پیام دادم بهش اما حتی نگاه هم نکرد به نامه ام و گلم 

وقتی هم میرم سمتش پسم میزنه و میگه برو کنارخیلی دلم شکست چ قدر بی وجدان و سنگ دل من اگر بود م این کارو نمی‌کردم 

بچه ها من ب خاطر اینکه خودم بعدا عذاب وجدان نگیریم از طلاق ام این کار رو مردم 

چرا واقعا ی نفر باید این قدر راحت بگذره از زندگیش

اکه عاقل باشی از این ب بعد محل سگ بهش نده برو بگرد کیف کن 

ولش کن ببینم میخواد کدوم تپه ن ر ی ده رو بگیره 

گله رو هم بردار بده بابات ک زحمتتو کشید ن پسر مردم ک معلوم نیست رو چ سفره ای قد کشیده ک شعور رابطه نداره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسه دیگ بیشتر از ابن خودتو نشکونبه این فکر کن که توام باید مثل خودش باشی

اخه واقعا تازه ازدواج کردیم اونقدر بهم محبت کرده ک وابسته شده بودم...

فقط دوست دارم بدونم بعد از طلاق واقعا پشیمون نمیشه

خیلی تنهام همه اطراف ام ازدواج کردن و بچه دارن

داشته باشن تنها باشی باید دست ب دامن ادمی شی ک میدونه از تنهایی تنها پناهته و اینجور محلت نمیده! حماقت نکن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

زده بود الزام به تمکین

عزیزم اینا بهونست اگه این همه عاشقشی چرا گزاشتی کار به طلاق بکشه و بری ....الانم با یه بزرگتر صحبت کن یا بیان پادرمیونی کنن یا دیگه تکلیف و مشخص کنن ..ثانیا سگ محلش کن به خودت برس