ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره گفتم یبوست یا اسهال یانفخ دارم،گفت تمام علائمت نشونه آی بی اس هست،گفت آیا دل پیچه بیدارت میکنه از خواب؟گفتم نهواسم شرطی شده۷بیدار میشم بعداز۱دقبقه حس دستشویی دارم،ازمایش مدفوع دادم۱۴۰تومن شد،که میفهمن ایا روده زخمه یا نه،دیگه کلونوسکوپی نمیکنت،گفت آزمایشت خوبه،عددش۱۶۰بود،گفت۲۵۰خطریه،چون توی اوج اسهالت این آزمایش رو داذی و التهاب داشتی این عدد شده،من مطمئنم شما چیزیت نیست فقط استرس داری،پناه بر خدا
اره گفتم یبوست یا اسهال یانفخ دارم،گفت تمام علائمت نشونه آی بی اس هست،گفت آیا دل پیچه بیدارت میکنه ا ...
دکنر فوق تخصص گوارشه،معدم دردمیکنه و میسوزه،همش میترسم میکروب معده دارم و تشخیص نداده،غذاهای رب دار میخورم ترش میکنم و معدم میسوزه،دیگه دستم اومده،رب محلی تشه،گمونم واسه همونه ،البته دارو هم از تیر زیاد خوردم مهدم ضعیف شده