2777
2789

یه بیماری ژنتیکی نادر هس

ک برمیگرده به ریه تو دوران جنینی معلوم نمیشه 

نوزادی و بزرگسالی معلوم میشه 

دارویی برای درمان قطعی نساختن فقط کنترل میشه 

هزینه هاش خیلییی بالاعه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بیماری ژنتیکی نادر هسک برمیگرده به ریه تو دوران جنینی معلوم نمیشه نوزادی و بزرگسالی معلوم میشه دا ...

ممکنه مثلا من الان داشته باشم و ندونم ...؟ اگه کسی این بیماری رو داشته باشه باید وزنش خیلی کم باشه ؟ 

جوری نیس ک نفهمی 

پیج رزا دختر سی اف تو اینستا بگرد دنبالش همه چی توضیح دادن راجبش 

دو تا بیمار سی اف نمیتونن نزدیک تر از یک متر و نیم کنار هم باشن(فیلم پنج فوت فاصله رو ببینی میفهمی)

فیزیوتراپی مخصوص دارن .شست و شو ریه هرروز .و....

جوری نیس ک نفهمی پیج رزا دختر سی اف تو اینستا بگرد دنبالش همه چی توضیح دادن راجبش دو تا بیمار سی اف ...

آخه میگن نوع خفیف هم داره چون من واقعا گیر کردم هر وقت مریض میشم ریه ام عفونت میکنه .و ۲ ۳ تا آنتی بیوتیک هم میزنم ولی باز ریه ام عفونت میکنه و یک بار برای ذات الریه خیلی بد ،توی بیمارستان بستری شدم.. 

ممکنه مثلا من الان داشته باشم و ندونم ...؟ اگه کسی این بیماری رو داشته باشه باید وزنش خیلی کم باشه ؟

بعید میدونم ایشالله ک نداشته باشی نفوذ بد نزن

ولی یه پزشک متخصص ریه برو 

علائمی داری؟

آخه میگن نوع خفیف هم داره چون من واقعا گیر کردم هر وقت مریض میشم ریه ام عفونت میکنه .و ۲ ۳ تا آنتی ب ...

فقط دکتر با تست های مخصوص میتونه بفهمه 

از خلط و.... تست میگیرن 

بعید میدونم ایشالله ک نداشته باشی نفوذ بد نزنولی یه پزشک متخصص ریه برو علائمی داری؟

وقتی مریض میشم خیلی بد سرفه میکنم. وقتی از پله بالا و پایین میرم مخصوصا اگه سریع راه برم نفسم میگیره و نفس نفس میزنم . خیلی سرفه هام بده ..حتی اگه مریض هم نباشم در حالت عادی تو روز سرفه میکنم ولی کمتر.