2777
2789

سلام دوست گلم

کرم ژل لاغری بلیتا تنها ژلی تو ایران هست ک تاییدیه وزارت بهداشت و علوم پزشکی رو داره

بیاید تل گرام تا راهنماییتون کنم تاثیرش فوق العاده ست

09109395964

✅ کرم ژل لاغری  W&B

⭕️ آنتی سلولیت، محرک چربی سوزی، کاهش دهنده سایز

⭕️ یک محصول آنتی سلولیت حاوی منتول که با جذب سریع و ایجاد شوک دمایی در پوست باعث خون رسانی بهتر و رسانش اکسیژن بیشتر به محل چربی شده و در نتیجه منجر به افزایش متابولیسم سلولی می گردد و قادر است چربی های فشرده) سلولیت( را از بین برده و به بدن شکل و فرم دهد.
⭕️ همچنین با دارا بودن ترکیباتی مثل اِل کارنیتین و کافئین باعث بالا رفتن متابولیسم و چربی سوزی بدن می گردد و در عین حال با ترکیبات مؤثر خود مانع  از ترکهای ناشی از چاقی، لاغری و کشیدگی های پوست در اثر ورزش می شود.
⭕️ از آنجا که مواد داخل این محصول بر پایه آب است به سرعت جذب شده و شما می توانید به برنامه روزانه خود به راحتی ادامه دهید.

👍    افزایش چربی سوزی و دفع سموم بدن (سلولیت)
👍    کاهش سایز بدن و یکدست کننده سطح پوست
👍    کاهش لیپوجنیسیس  (ایجاد سلول های چرب)
👍    افزایش لیپولیسیس (تجزیه سلول های چربی)
👍    افزایش خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش ترکهای پوستی  (استرچ مارک)

👈 ترکیبات موثر: ال کارنتین، کافئین، گوارانا، منتول، روغن زردآلوی ژاپنی، گیاه هیتر و جونیپر

گروه مشاوره
https://t.me/joinchat/AyVcvAxr14t3ZzVoo8cJvg
کانال
join  @hamchomah

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید