2777
2789

البته رووفیل اولترا هم زدم ولی خیلی میمونه، پرفکتا زدم این سری میگن جذبش سریع تره. رووفیل تا 2 سال هم میمونه میگم اگر مدل لبت خوشت نیاد رووفیل خیلی ماندگاری داره و دردسر میشه باز. یه چیز بزن لبت حجم بگیره اول بعدش رووفیل اولترا بزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته رووفیل اولترا هم زدم ولی خیلی میمونه، پرفکتا زدم این سری میگن جذبش سریع تره. رووفیل تا 2 سال ه ...

عزیزم من دنبی زدم  یه، سی سی میخام این سری یه مارک دیگه بزنم نمیدونی چی بزنم ژل لب نیست خط خندس رروفیل نمیدونین هزینش چفدره

عزیزم من دنبی زدم یه، سی سی میخام این سری یه مارک دیگه بزنم نمیدونی چی بزنم ژل لب نیست خط خندس رروف ...

رووفیل اولترا حداقل 2500 هست قیمت ویال، با دستمزد تزریق دکتر 5 تومن حدودی. ماندگاریش خیلی بالاست. 

ولی نمیدونم ویال تک سی سی چرا اینقدر گرونه همین ژل 10 سی سیش میشه 5 تومن حدودی. ولی برای صورتت فقط مارک خوب بزن چون واقعا جوانسازی میکنن و اثر دارن حتی تا چندسال کلاژن سازی میکنن. 

من رووفیل زدم ماندگاریش کم بود و گرون 

ولی اودری اصل زنم ماندگاری بسیار بالا بود 

رووفیل تقلبیاش زیاد شده

ولی اودری ها کمیاب و اصل هستند 

من شرکتش میخرم خیلی هم فیلر ها عالیه و تضمینی 

با ضمانت اصالت کالا میدن و ضمانت مرجوعی دارن

به خاطر جمع و خیال راحت آدم خرید می‌کنه چون بالاخره صورت احتمال نکروز داره دیگه همیشه فیلرها رو از جاهای معتبر بخرید به مارکش نگاه نکنید چون دستکاری می‌کنند ولی از جای معتبر بخرید که اصل جنس رو بهتون بده 

که هم ماندگاری خوب هم قیمت مناسب و هم اصالت کالا داشته باشد 

این شماره مشاور و فروشنده شرکته شاید به دردتون بخوره

09026744639