2777
2789
عنوان

سرخرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
هر دو دست سرخرگ و سیاهرگ دارن تاندون ارتباطی با سرخرگ نداره

نداره؟؟؟؟ وااا چرا دیگه مگه نمیگفتیم سرخرگ در عمق بیشتری قرار داره تا سیاهرگ پس حتما روی سرخرگ یه تاندونی، عصبی، کوفتی چیزی باشه دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاندون چ ربطی ب سرخرگ و ساهرگ داره هر دو همه جا بدن هستن اگر نباشن انتقال خون و بردن خونهای کثیف ب س ...

عههه🤔 پس یعنی روی سرخرگ هیچ محافظی نیست؟ فقط در عمقه؟؟ بوس به شما♥️😔

البته یه چیز بگم.

طبق زیست دهم سرخرگ ها عمقی ترین رگ های بدن هستن ولی اینکه گفته عمقی ترین رگ ها یعنی با مویرگ و سیاهرگ مقایسه کرده و با اعصاب مقایسه نکرده و از جایی که اعصاب سرتاسر بدن هستن پس فک میکنم نمیشه دقیق گفت سرخرگ ها حتما زیر اعصابن. ممکنه بعضیاشون زیر اعصاب باشن بعضیاشون نباشن. یعنی پراکنده باشن.

اینارم طبق چیزایی گفتم که از زیست سه سال یادمه فک میکنم تا حدودی درست باشه😁

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

البته یه چیز بگم. طبق زیست دهم سرخرگ ها عمقی ترین رگ های بدن هستن ولی اینکه گفته عمقی ترین رگ ها یع ...

نه نگفته عمقی ترین گفته معمولا سرخرگ در بخش های عمیق تره یعنی سطح هم ممکنه باشه خواستم# بگم منم یادمه🤣

هرچی شد دیگه هدف خاصی ندارم هنوز😂😂😂😂با این اطلاعاتمم اصلا هیچی

سعی کن هدفتو مشخص کنی اونطوری با عشق ذوق  درس میخونی هرچی ک دوست داری دقت کن از کدوم قسمت زیست بیشتر خوشت میاد چون حتنا هم نباید پزشکی باشه از بخش تحقیقاتی یا بالینی اگر پزشکی کدوم بخشش ..بخش قلب ک خوندی یا تنفس یا هورمون ها غدد....

نه نگفته عمقی ترین گفته معمولا سرخرگ در بخش های عمیق تره یعنی سطح هم ممکنه باشه خواستم# بگم منم یاد ...

یا خداااا نکته تستی گفتی آفرین😂😂

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

البته یه چیز بگم.طبق زیست دهم سرخرگ ها عمقی ترین رگ های بدن هستن ولی اینکه گفته عمقی ترین رگ ها یعنی ...

اهاااااا حالا فهمیدم😂😂😂وای خیلی ممنون😍♥️

سعی کن هدفتو مشخص کنی اونطوری با عشق ذوق درس میخونی هرچی ک دوست داری دقت کن از کدوم قسمت زیست بیشتر ...

اره قول دادم از اول امسال بشینم درست درس بخونم حداقل پرستاری بیارم چون نمیدونم چرا ولی پرستاری دوست دارم😂 اتفاقا همین مبحث رگ هارو یا قلب و اینارو خیلییی دوست داشتم ولی یادم نمیاد الان