2777
2789
عنوان

چطور کات کنم

341 بازدید | 48 پست

من تو رابطم ولی انگار نیستم نه زیاد میبینمش نه پایه خوش گذرونیامونه نه اهل بیرونه نه سینما نه موسیقی زنده و نه……. همیشه تنهام و تو هر شرایطی باید تنهایی کارمو انجام بدم انقد من تکیه گاه بودم تو رابطه که حس حمایت ازش نمیگیرم به عنوان یه مرد 

تنها خوبیش اینه که برعکس بقیه پسرای این جامعه از پارتنرش رابطه نمیخواد

حسرت یه بیرون درست و حسابی به دلم مونده

همیشه هم میگه از رانندگی بدم میاد و من باید ماشین ببرم بشینم پشت فرمون اون بشینه کنارم نمیگم اون ادم بدیه اتفاقا ادم بدی نیست فقط هم فرکانس نیستیم و من تو این رابطه خیلی اذیت میشم

دیگه حالم از هرچی دوستی بهم میخوره مدام به خودم میگم چه فرقی میکنه الانت با سینگل بودن

نمیدونم چطور بهش بفهمونم ما به درد هم نمیخوریم که ناراحت نشه نمیخوام چیزی بگم که غرورش بشکنه چون من واقعا نمیتونم کسی رو ناراحت کنم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این آدم نه بهت علاقه ای داره نه براش مهمی کاملا مشخصه دلش و حواسش با یکی دیگه ست تو اصلا چیزی نگو بهش کات کن تماس و قطع کن نمیفتمه بعد تو تو فکر ناراحت شدنش هستی؟؟؟برای خودت ارزش قائل شو

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اتفاقا فقط به کار فکر میکنه چون خونواده پولداری نداره

انسان ک هست..

انسان ها احساسات و نیازهای مشترک دارن

فقط سوال اینجاس ک اگر اینارو انجام نمیده پس چرا اصن اومده سمتت؟

اگر توام نمیتونی بزارش کنار

اتفاقا فقط به کار فکر میکنه چون خونواده پولداری نداره

منم موافقم مسائلی که شما گفتی هیچ ربطی به خیانت کردن نداره

صرفا باهم تفاوت دارین

خیلی زیاد

هرچقدرم بیشتر ادامه بدین سخت تر میشه

به نظرم یه مدت سرد رفتارکن. البته منظورم بی احترامی نیست. فقط کمتر باهاش باش. کم کم جدا بشین چون ممکنه یهو بگی اسیب ببینه

عزیزم این آدم نه بهت علاقه ای داره نه براش مهمی کاملا مشخصه دلش و حواسش با یکی دیگه ست تو اصلا چیزی ...

من اصلا بهش زنگ نمیزنم اون همش زنگ میزنه من مدتهاست خسته شدم از این وضع

انسان ک هست..انسان ها احساسات و نیازهای مشترک دارنفقط سوال اینجاس ک اگر اینارو انجام نمیده پس چرا اص ...

میگه من دوست ندارم کاری کنم که بعدها بدبخت بشی بعدا وقت برای همه چیز هست و این چیزا

منم موافقم مسائلی که شما گفتی هیچ ربطی به خیانت کردن ندارهصرفا باهم تفاوت دارینخیلی زیادهرچقدرم بیشت ...

دقیقا اون ادم خوبیه و میتونه یکی مثل خودشو خوشبخت کنه ولی تفاوت رفتاریه من با اون مثل زمین تا اسمونه

نه اون درکی از علایق من داره نه من میتونم اونو درک کنم

میگه من دوست ندارم کاری کنم که بعدها بدبخت بشی بعدا وقت برای همه چیز هست و این چیزا

منطقی نیست..

اصلاااا منطقی نیست..

مگر فووووق مذهبی باشه

بعدشم وقت گذرونی با عشقت بدبختش نمیکنه

حتی رابطه هم الان دیگه ماشاالله همه دارن

ولی اون حرفش اصلا منطقی نیست

دلیلی داره با توجه به حرفاتون ک ترجیحا اینجا نمیگم

دقیقا اون ادم خوبیه و میتونه یکی مثل خودشو خوشبخت کنه ولی تفاوت رفتاریه من با اون مثل زمین تا اسمونه ...

درسته عزیزم خیلی تفاوت دارین. به نظرم ایشون زیادی منطقی و اینده نگره 

و شماهم مثل من و تمام جوون ها دوست داری علاوه بر فکر کردن به اینده از الانتم لذت ببری با قانون و قاعده خودت 

فقط میدونم ادامه بدی شور و شوقت رو از دست میدی

منطقی نیست..اصلاااا منطقی نیست..مگر فووووق مذهبی باشهبعدشم وقت گذرونی با عشقت بدبختش نمیکنهحتی رابطه ...

من اصلا نمیخوام بعد این اقا هم با کسی دوست شم فقط میخوام تنها بمونم من همین الانم تنهام

حداقل ارامش دارم وقتی سینگل باشم

درسته عزیزم خیلی تفاوت دارین. به نظرم ایشون زیادی منطقی و اینده نگره و شماهم مثل من و تمام جوون ها د ...

مرسی از درکت نگین جان

بنظرم خودتو اولویت قرار بده بد ی دلت راه نده بعضی ادما از سر درونگرایی این رفتار دارن بعضیا کلا واسشون مهم نیست یا شایدم خودت بیان نکردی مشکلتو یا خواسته هاتو اگر دوسش داری و میخوایش ولی کلافه شدی سعی کن باهاش خیلی درمیون بزاری یا سسعی کن جفتتون برید پیش مشاوری چیزی ولی در کب بنظرم اولویت حال خودته و تو حالت منطقیش نیاز ب توحه و تموم اینا داریپس ناراحت نباش فکر ناراحتی اونم نباش ب این فکر کن ک چطو ناراحتی تو براش ارزش ندارت پس خودت ب خودت ارزش بده چون بعد ها پشیمون میشی ک چرا ب فکر ناراحتی دیگران بودی 

در مورد روابط بعدیت هم سعی کن مشاور بری اگرن نرفتی کتاب زنان زیرک و خیلی از کتابای دیگه کمکت میکنه