khanooomiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 70 عنوان لطفاً بیاین 87 بازدید | 11 پست سلام دخترم تب داره دکتر هر ۶ ساعت تب بر ایبوپروفن نوشته یساعت دگ باید بدم الآنم میلرزه گاهی تو خواب چکارکنم؟؟میشه زودتر بدم؟ 1403/06/26 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7737 آره بده .... میتونی از استامینوفن هم بین پروفن استفاده کنی دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
khanooomiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 70 آره بده .... میتونی از استامینوفن هم بین پروفن استفاده کنی میترسم بدم چیز دگه ای سه و نیم باید پروفن بدم پس اشکالی ندار بنظرتون؟
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7737 میترسم بدم چیز دگه ای سه و نیم باید پروفن بدم پس اشکالی ندار بنظرتون؟ نه عزیزم منم میدم مجبورم ... ولی از پروفن کمتر استفاده کنی بهتره دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
khanooomiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 70 نه عزیزم منم میدم مجبورم ... ولی از پروفن کمتر استفاده کنی بهتره ولا پسرمو نمیدونم چجوری بزرگ کردم نمیدونم رو دخترم چراانقد استرسی شدم🥹دگ دادم توکل برخدا
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7737 ولا پسرمو نمیدونم چجوری بزرگ کردم نمیدونم رو دخترم چراانقد استرسی شدم🥹دگ دادم توکل برخدا نگران نباش گلم... دختر من خیلی بد تبه خدا نکرده وقتی تب میکنه دوساعت یه بار تبش شدید میشه گاهی مجبور شدم هردویاسه ساعت یکبار یکی درمیون استا و پروفن بدم آخه اصلا با استا پایین نمیاد دمای بدنش دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
khanooomiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 70 نگران نباش گلم... دختر من خیلی بد تبه خدا نکرده وقتی تب میکنه دوساعت یه بار تبش شدید میشه گاهی مجبور ... عزیزم..پسر منم هفته ای مریض میشد لوزه داشت همش گلوش چرکی بود همش تب میکرد..دخترم ک تب میکنه دلشوره میاد سراغم ضعیف شدم مث قبل تحملم بالانیست زود میترسم
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7737 عزیزم..پسر منم هفته ای مریض میشد لوزه داشت همش گلوش چرکی بود همش تب میکرد..دخترم ک تب میکنه دلشوره ... بسپر بخدا عزیزم .... دلت رو گنده کن دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
khanooomiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 70 بسپر بخدا عزیزم .... دلت رو گنده کن دخترم وقتی ۴ ماهه بود مامانم فوت کرد ازونموقع شبها همش ترس دارم🖤
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7737 دخترم وقتی ۴ ماهه بود مامانم فوت کرد ازونموقع شبها همش ترس دارم🖤 خدا بیامرزه مادر گرامیتو .... ذکر بگو آروم بشی دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
khanooomiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 70 خدا بیامرزه مادر گرامیتو .... ذکر بگو آروم بشی مرسی عزیزم🌹