2777
2789

تواین دوره ای که حتی شغل پزشک عمومی هم اشباع شده وبدردنمیخوره دیگه 

به نظرتان چه دانش وتخصصی  خوبه  که دنبالش برم 

...هم هوشم شکوفا بشه.....

هم توکارای سخت و کم درآمد دست وپانزنم

🩺🧫🧪🔬🔭

برایم بیاندیشید.....

پیشنهادبدین 

فقط جراحی مغز روپیشنهادندید که علاقه ندارم

خیلی ها برنامه نویسی بهم پیشنهاد دادن

که متوجه نمیشم چجوری علمی میتونه باشه؟؟؟وآیا استعداد ذاتی روشکوفامیکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم در حال حاظر ، ترید و بلاگری ، سریع میتونه پولدارت نه ، البته ترید نه تو فارکس ، ارزدیجیتال و ...

۶ماه پیش حدود ۱۰تومن توترید ضرر کردم.

شانس وتصادف دراون نقش زیادی بازی میکنه.

جزو سیستم‌های پیچیده هست اثرپروانه ای و....

برنامه نویسی هم که پرسیدی اونم یک علمه،خیلی هم به روز وخفنه ولی باید استعدادشو داشته باشی اگه هوش کا ...

مثلا برنامه چی روبنویسی؟

مثلا با برنامه نویسی میشه  یه فیلم یابازی مرتبط با شیمی ساخت که بترکونه؟

مثلا برنامه چی روبنویسی؟مثلا با برنامه نویسی میشه یه فیلم یابازی مرتبط با شیمی ساخت که بترکونه؟

آره موضوعش شیمی باشه،حس میکنم اطلاعاتت درباره رشته ها خیلی کلیه و بیشتر درگیر اسم دهن پر کن هستی،وگرنه اگه مسئلت پوله وقتی برنامه نویسی یاد بگیره انقد میان دنبالت پیشنهادکارمیدن،هدفتو مشخص کن ببین پول میخای یا موقعیت اجتماعی اگه م اجتماعی میخای باید استعدادش وهوشش وتلاشش روهم داشته باشی وقتی هنوز مشخص نیست علاقت یا استعدادت این یعنی یک جای کار میلنگه،سنگ بزرگ علامت نزدن است،درضمن نبوغ در اکثرموارد به طور آشکار خودشو نشون میده و تو خود به خودانجامش میدادی پس حالا که نیست احتمالا نیست

لایک نکن