2777
2789

حس میکنم یه سنگ توسینمه خیلی دردش زیاده وقتی عصبانی میشم تیرمیکشه ولی امروز انگارفشارش میدن زیاد اصلا هم دردش قطع نمیشه قابل تحمل نیست هرچی مشت میزنم بهش فایده ندارد 

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر قلب موضوع شوخی برداری نیست که تو این سایت دنبال جوابش بگردی

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

کجاته دقیقا؟

سمت چپ قفسه سینم خیلی وقتا موقع ناراحتی تیرمیکشه اما الان چندساعته دردش هست و تموم نمیشه حتی یه لحظه

سمت چپ قفسه سینم خیلی وقتا موقع ناراحتی تیرمیکشه اما الان چندساعته دردش هست و تموم نمیشه حتی یه لحظه

قلب دردش معمولا وسط سینه هست همراه کلی عوارض حالت تهوع سر شدن دست سر درد شدید این ممکنه معدت باشه معده عصبی میشه

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
برو دکتر قلب موضوع شوخی برداری نیست که تو این سایت دنبال جوابش بگردی

بمیرم راحت میشم ولی کاش ضرباتش قطع بشه نکه همش دردکنه

بمیرم راحت میشم ولی کاش ضرباتش قطع بشه نکه همش دردکنه

نزن این حرفو خدانکنه.احتمالا بخاطر اعصابه ولی حتما یه چکاپ برو 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

قلب دردش معمولا وسط سینه هست همراه کلی عوارض حالت تهوع سر شدن دست سر درد شدید این ممکنه معدت باشه مع ...

دستام باپاهام در میکنن توبچگی تپش قلب داشتم تایکی دوسال پیش اصلا همچین دردایی نداشتم بعدیک اتفاق همشع توناراحتیام تیرمیکشه دردمیکنه انگارفشارش میدن

نزن این حرفو خدانکنه.احتمالا بخاطر اعصابه ولی حتما یه چکاپ برو

دنیام سیاه شده رنگ ندارم سلامتیم که مهم نیست فقط می‌خوام درد نکنه هرچی ماساژ میدم بی فایدست