2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

213 بازدید | 22 پست

دوستان من روز اول تخمک گذاری بعد رابطه قرص دو عددی اورژانسی خوردم ( ۸ شهریور ) فقط علائم و حس پریودی داشتم ولی خونریزی بعدش نداشتم ...

۲۴ شهریور یعنی همین دیروز روز اول پریودیم بود ولی پریود نشدم باز ، این قرصا چقد عقب میندازه پریودی ؟

رابطه محافظت شده داشتم واینکه پرولاکتین خونمم بالا 

امکان بارداری بازم هست ؟ قرص داستینکس یا همون کابرگولینم میخورم .

چرا پس پریود نشدم ☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۳ روز وقت داری بخوری اورژانسی رو ...و اینک دیر بخوری فایذه ای نداره ..و اینو بگم ک پریودو عقب جلو میندازه خودم چندساله همینو میخورم تا سعی داری نخور اذیت میکنه مجبور بودی بخور..ی بار میبینی هرهفته پریودی یبار میبینی دوماه شده پریود نشدی یا لک میشه قط میشه اینجوریه اورژانسی البته تجربه من از اورژاتسی این بوده

من بعد رابطم سریع خوردم قرص ، نزاشتم به روز بعد بکشه . ولی اولین بارم بود خوردم ... چقد عقب میندازه پریودی ؟ بعضیا میگفتن ۳ روز بعضیا میگفتن تا ۲ هفته بعدم نمیشدن ... استرس بارداری گرفتم

تا ۳ روز وقت داری بخوری اورژانسی رو ...و اینک دیر بخوری فایذه ای نداره ..و اینو بگم ک پریودو عقب جلو ...

من بعد رابطم سریع خوردم قرص ، نزاشتم به روز بعد بکشه . ولی اولین بارم بود خوردم ... چقد عقب میندازه پریودی ؟ بعضیا میگفتن ۳ روز بعضیا میگفتن تا ۲ هفته بعدم نمیشدن ... استرس بارداری گرفتم

من بعد رابطم سریع خوردم قرص ، نزاشتم به روز بعد بکشه . ولی اولین بارم بود خوردم ... چقد عقب میندازه ...

خیالت تخت تخت وقتی خوردی نگران هیچی نباش من دروغ نگم بت ۳ ساله میخورم و یکبارم نشده حامله بشم...یبار ی هفته عقب میندازه ی بار دوروز بستکی داره مشخص نیس دقیق بت بگم ولی بت قول میدم میشی خوردی نترس از هیچی..نزدیک پریودم وقتی من میخورم همین عذابو دارم ی هفته دو هفته یبار میبینی فرداش میشم ..درکل نگران نباش

خیالت تخت تخت وقتی خوردی نگران هیچی نباش من دروغ نگم بت ۳ ساله میخورم و یکبارم نشده حامله بشم...یبار ...

فدات مرسی عزیزم 🥺 انقد استرس گرفته بودم که نگو ، حرفاتون آرومم کرده ...‌مرسی گلم 🙏🏻🩷