2777
2789
عنوان

قبلا به همسرم خیلی محبت میکردم

268 بازدید | 20 پست

اون درونگرا بود ومن برونگرا همش من حرف میزدم تماس میگرفتم شوخی خنده همیشه من شروع کننده همچی بودم ولی اخلاقش ی جوریه خوش و خرم تو جمع مثلا از حرف یکی بدش میاد من یهو میشینم‌کنترش میگم بیا کارت دارم میگه حصله ندارم بلند شو با لحن بد منم میگم مگه دست خودته باشوخی اونم با عصبانیت میگه میگم ندارم بلندشو بهو منم از ترس ایروریزی نکنه چیزی نمیگم،اینو گفتم که بفهمید دلیل سرد شدن من برا چیه الان اصلا باهاش گرم نمیگیرم شوخی اصلا خنده اصلا سرم تو‌کار خودمه و ب خودمو بچم بیشتر میرسم و وقتایی ک خونس ب کارای خودم مشغولم یا مطالعه میکنم دیگه اصلا زیاده روی نمیکنم تو‌حرف زدن اینا محبت هم تقریبا صفر

بنظرتون خوب کاری میکنم؟؟

نگید درستش کن باهاش حرف بزن چون اصلاااا نه اون درست میشه ن من قدرت تغییرشو‌دارم

فقط بگید کارم درسته 

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم آنقدر بهش محبت کردم و دور سرش چرخیدم

آخرش سرش گیج رفت

می دونی جاش رو چشمام بود ولی بدجوری از چشمام افتاد 

بحث خیانت نی

یه جورایی حکایت ماهم حکایت شماست

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

سلام ایتا تنها مسیر آرامش رو دنبال کنید شاید راهکاراش به دردتون بخوره

کافیه توی مرورگرتون این جمله رو جستجو کنید :

تنها مسیر آرامش

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

نمی‌دونم عزیزم اما این روش درست نیست من فقط میتونم بگم صبوری رکن اصلی موفقیت در رابطه هاست 

خیلی از مردا محبت به زبون نمیارن ، بجای اینکه به طرفت حس تنهایی بدی باهاش صحبت کن ، ما وارد رابطه میشیم که از تنهایی هم کم کنیم نه اینکه دردی بشیم روی درد ها دیگه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منم آنقدر بهش محبت کردم و دور سرش چرخیدمآخرش سرش گیج رفتمی دونی جاش رو چشمام بود ولی بدجوری از چشمام ...

اینا خیلنت نمیکنن چون بلد نیستن با زن رفتار کنن منم از چشام کاملا افتاده

هرچه دادم به اوحلالش باد
نمی‌دونم عزیزم اما این روش درست نیست من فقط میتونم بگم صبوری رکن اصلی موفقیت در رابطه هاست خیلی از م ...

اخه ببین منم خسته شدم😞😞حتی کتکمم زد من از ترسش جیک نزدم ب ولله از چشام‌افتاده ببین من خیلی صبورم خیییلی چیکارم کرده که دست کشیدم ازش

هرچه دادم به اوحلالش باد
اخه ببین منم خسته شدم😞😞حتی کتکمم زد من از ترسش جیک نزدم ب ولله از چشام‌افتاده ببین من خیلی صبورم خ ...

من فقط میتونم بهت بگم کم نیار بگرد دنبال راه چاره مادر ها قلب تپنده ی خونه هستند گرمی بخش زندگی و الهام دهنده 

پس فکر نکن به بچه برسی تمام محیط بزرگ شدن باید پر از عشق توجه باشه مطمئن باش بچها خیلی می‌فهمن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر