2821
2789
عنوان

راهکااار

50 بازدید | 9 پست

احساس میکنم عذت نفس خیلی پایینی دارم ...دانشجوی اتاق عملم ...توی کل خانوادمون من تنها کسیم  که این رشته رو میخونم ..زیباییم نسبتا خوبه ..ولی دماغم یکم قوز داره ..چهرم خوش ارایشه بد نیست ...اما مشکل اصلیم چیه ..عذت نفس پایین ..هرموقع خونوادم ی چیزی برام می‌خرن  سریع دلهره و عذاب وجدان میاد سراغم که من لایق این همه محبت هستم یا نه ... تا ی آقا پا وسط میزاره میگم نکنه بعد ی مدت منو نخواد یا بهم خیانت کنه ..تا یکم پیام های دوستام رو دیر جواب میدم میگم نکنه قهر کنن یا از من زده بشن ... یا نکنه دیگه نخوان منو ببینن..

با احترام درخواست دوستی هیچ کدام از اقایون پذیرفته نمیشود🔪🩸🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم ریشه در بچگیت داره .چرا پیش روانشناس نمیری؟ ممکنه بتونه کمکت کنه

برنامه دارم برم  اتفاقا 👌

خیییلی تو همه نوع روابطی مشکل شدهمثلا میرم جایی مشغول به کار میشمهمش میترسم اخراجم کنن

وای منم همینم ..تو اتاقم تو خوابگاه انقدر حقمون میخورن ...اما میترسم چیزی بگم یهو شاید همشون بر علیه من شن منو بیرون بکنن از اتاق

وای منم همینم ..تو اتاقم تو خوابگاه انقدر حقمون میخورن ...اما میترسم چیزی بگم یهو شاید همشون بر علیه ...

چقدددررررررر مثل منی شما وااای

منم میگم جواب همکارم بدم اگه حین کار بلد نباشم لج میکنه یادم نمیده زیرابم میزنن و...

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
چقدددررررررر مثل منی شما وااایمنم میگم جواب همکارم بدم اگه حین کار بلد نباشم لج میکنه یادم نمیده زیر ...

عزیزم🥲🫂