من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خیانت یکی از نزدیک ترین کسایی زندگیم به همسرش متاسفانه نمیتونم دقیق بگم تمام روح و روانمو بهم ریخته اونم با کسی ک شکایت همسرشو کرده و هرروز تو راه دادگاه هستن اما با اون آدم هست میفهمی؟؟ درد یعنی این
مشکلات خودم ک بخاطر شرایط مزخرفی ک تو مجردی داشتم مجبور ب ازدواج شدم با کسی ک هیچ عشقی بهش ندارم هست ساله درد یعنی این
هست ساله نتونستم کسی که قبلا دوسش داشتم و فراموش کنم هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد ب هیچکسم نمیتونم بگم
هیچ کسی و ندارم چهارتا کلام درمورد مشکلاتم باهاش حرف بزنم
کاربری دست دو نفر هست خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
نداشتن شغل مناسب ( البته باید خیلی براش تلاش کنم هنوز قدمی برنداشتم )
رنج بردن از افسردگی و کمبود اعتمادبنفس
مشکلات خانوادگی
اووو...
درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛