2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشگاه شهر دور ، خایگاه

مشکل مالی

نداشتن چهره مناسب

نداشتن خانواده (طلاق)

نداشتن دوست ، تنهایی

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

مواد پول طلاق شکاک دستبزن نداشتن پشتوانه.کاش برگردم به اون دوران که بزرگترین مشکلم امتحان ریاضی بود

نمی دونم الان شرمنده باشم یا عصبانی 

ولی به چیزو میدونم آدما تو تایم های مختلف مشکل مختلف دارن 

به بچه 7 ساله ترس از مدرسه با عروسک نخریدن 

18 ساله ترس از زندگی و آینده و کنکور مبهم 

30 ساله ازدواج و خانواده طلاق 

به هر حال خداروشکر و ممنون ازتون

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

خیانت یکی از نزدیک ترین کسایی زندگیم به همسرش متاسفانه نمیتونم دقیق بگم تمام روح و روانمو بهم ریخته اونم با کسی ک شکایت همسرشو کرده و هرروز تو راه دادگاه هستن اما با اون آدم هست میفهمی؟؟ درد یعنی این 

مشکلات خودم ک بخاطر شرایط مزخرفی ک تو مجردی داشتم مجبور ب ازدواج شدم با کسی ک هیچ عشقی بهش ندارم هست ساله درد یعنی این 

هست ساله نتونستم کسی که قبلا دوسش داشتم و فراموش کنم هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد ب هیچکسم نمیتونم بگم

هیچ کسی و ندارم چهارتا کلام درمورد مشکلاتم باهاش حرف بزنم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

زیاد🤦🏻‍♀️

در حال کنار اومدن و جنگیدن با دوره پس از کات 

وضعیت مالی نامناسب 

نداشتن شغل مناسب ( البته باید خیلی براش تلاش کنم هنوز قدمی برنداشتم )

رنج بردن از افسردگی و کمبود اعتمادبنفس

مشکلات خانوادگی

اووو...

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

نمی دونم الان شرمنده باشم یا عصبانی ولی به چیزو میدونم آدما تو تایم های مختلف مشکل مختلف دارن به بچه ...

نه شرمنده نع عصبی.

من به اندازه اون پسر بچه که دوس داره دوچرخه بخره غصه میخورم .

ولی آدم گاهی وقتا یادش میفته که مشکلات قبلش چی بودن به نظرش شیرین هم میان.

من بیست سالمه

نه شرمنده نع عصبی.من به اندازه اون پسر بچه که دوس داره دوچرخه بخره غصه میخورم .ولی آدم گاهی وقتا یاد ...

درسته.. 

حق 👏🙏

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!