2821
2789
اسم داروهاتو میگی

من ايران دارو گرفتم تموم شد الان ديگه ندارم داروشو 

قرصشم نگرفتم چون نميتونستم برم ازمايشاشو بدم

ولي عكس شامپو و ژل كه هنوز دارم و ميزارم 

يه دارويي هم دكتر اينجا داده بهم اونم ميزارم 

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم.توی سرم بود از بچگی اما نمیدونستم چیه.. 

جاهای دیگه ی بدنم نبود.. 

از خرداد ک استرس امتحانات و استرس مشکلات خانوادگیم زیاد شد..یهو پشت گوشمم گرفت داخل گوشمم رفت حتی. 

تا دوسه ماه اینجور بودم تا اینکه رفتم بتامتازون گرفتم.. دوبار زدم ب پشت گوشم..خوب خوب شد..

اما الان ک دوسه هفته ای میگذره مث اینکه از نو داره شروع میشه...

چه بیماریه ؟ همون لک و پیس ؟

سلام عزیزم پسوریازیس یه بیماری پوستیه که اطراف پوست سر، آرنج و زانو ظاهر می شه. پوست قرمز، خارش دار و پوسته پوسته میشه. من کلی اطلاعات خوب در مورد این بیماری و درمانش  تو سایت تهران اسکین خوندم پیشنهاد میکنم سایت تهران اسکین رو نگاه کنید کلی اطلاعات خوب در مورد پوست و لیزر دارهاین لینکم کلی اطلاعات خوب در مورد پسوریازیس داره
http://www.tehranskin.com/?s=پسوریازیس

سلام جای پسوریازیس روباجی ازبین ببرم؟

سلام عزیزم پسوریازیس یه بیماری پوستیه که اطراف پوست سر، آرنج و زانو ظاهر می شه. پوست قرمز، خارش دار و پوسته پوسته میشه. من کلی اطلاعات خوب در مورد این بیماری و درمانش  تو سایت تهران اسکین خوندم پیشنهاد میکنم سایت تهران اسکین رو نگاه کنید کلی اطلاعات خوب در مورد پوست و لیزر داره. این لینک هم کلی اطلاعات خوب در مورد پسوریازیس داره
http://www.tehranskin.com/?s=پسوریازیس

براي من سر و جديدا هم صورت و حتي توي ابروهام  يه داروي دست سازه و يه ژل كه بايد روزي دو بار بز ...

سلام خانومی. ببخشید من جدیدا بیماری عود کرده ریزش مو دارم .میشه بگید علت این بیماری دقیقا چیه.ن میدونم چجوری متوقف بشه

اسم داروهاتو میگی

س عزیزم من تاپیکای قبلیتونو خوندم متوجه شدم شما با بیماری پسوریازیس آشنایی داری - - - من دقیق نمی دونم مشکل من هم همینه یا نه---ناخون هام روش مو موجه یعنی صاف نیست تابستون هم روی دوتا شصت پام  کف پام پوست پوست وحشتناک میشه مثه حالت ابله ای که توش آب نیست میشه جوابمو بدین بعد میتونه ژنتیکی هم سرایت کنه؟؟؟ 

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍

پسوریازیس بیماری خود ایمن بدن هست که درمان نداره اما میتونید با یه سری محصولات اون رو کنترل کنید 

علائم ظاهری اون التهابات پوست به همراه پلاک های نقره ای خارش سوزش هست

من خواهرزادم پسوریازیس داره هم کف سرش هم روی بدن شامپوی پسو سریتا رو هم برای سر استفاده میکنه و کرم پسو سریتارو برای بدنش 

التهابات و خارش و میزان پوسته های بدنش خیلی کمتر شده

گل ارمنی بگیر یه چند ماهی هر شب بزن خیلی خیلی عالیه و خوب میشه، اگه مداوم بزنی نتیجه راضی کننده هستش

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ ؛ آیا خدا برای بنده اش کافی نيست؟