2821
2789
چه سخت  شما کدوم ناحیه ست

براي من سر و جديدا هم صورت و حتي توي ابروهام 

يه داروي دست سازه و يه ژل كه بايد روزي دو بار بزنه

يه شامپو هم هست كه فقط بايد اونو استفاده كنه

اگه اينا رو استفاده كنه ديگه نشون نميده خودشو

يه قرصي هم هست كه ميتونه بخوره ولي دكتر بايد بده و اين كه هر سه ماه بايد بره ازمايش كبد بده بعد از مصرف اون قرص

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
چه بیماریه ؟ همون لک و پیس ؟

نه یه بیماری ک نتیجه رشد بی رویه سلول های پوستی یه منطقه از پوست ک میتونه پوست سر آرنج زانو و... رو درگیر کنه و میگن درمان قطعی نداره فقط قابل کنترله 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاالله خدا همه مریضا رو شفا بده 

چه سخت 😵😩

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

شوهر من داره بیشترم تو سرشه اول اینکه استرس و ناراحتی تشدیدش میکنه بعدم دارویی نداره که از بین ببره معمولا داروهایی که میدن کورتون داره یه مدت بهتر میشه بعد بیشتر خودشو نشون میده. کلا یه دوره پنهان داره این بیماری یه دوره حمله یعنی علائمش خود به خود کم میشه ولی از بین نمیره

عشقم پسرم😘😘😘

از لوسیون بتامتازون استفاده کنه  ی کم بعدش پماد دایووبت Daivobetبزنه روش روزی دوبار و با شامپوی kertyol p.s.o  مارک DUCRAY (محصول فرانسه هست )بشوره خوب میشه البته در حد کنترله چون درمان قطعی نداره ولی خیلی خوب کنترلش میکنه البته یه کرم ضد پسوریازیس هم هست به اسم Anti pso مارک سریتا ک اینم میتونه همزمان استفاده کنه تاثیر داره مثلا صبحا لوسیون بتامتازون بزنه بعدش از این کرم بعد شبا باز لوسیون بزنه و پماد دایووبت و فرداش هم با اون شامپو بشوره .داروهاش حدود 150 تومنی میشه اما خوبه .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
از لوسیون بتامتازون استفاده کنه  ی کم بعدش پماد دایووبت Daivobetبزنه روش روزی دوبار و با شامپوی ...

همیشه باید استفاده بشه یانه یک مدت قطع میشه

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
همیشه باید استفاده بشه یانه یک مدت قطع میشه

تا وقتی ک کل علائم از بین بره یه مدت استفاده کنه و بعد مقدارشو بیاره پایین مثلا یه روز در میون  و بعد کم کم دو سه روز یبار اما قطعش نکنه چون برمیگرده ولی اونجوری ک تدریجی باشه علائم از بین میره و خودشم کمتر اذیت میشه مجبور نیست هر روز و هرشب دارو بزنه اما دوره اول رو سعی کنه تا وقتی داروها تموم نشده کامل صبح و شب بزنه بعد از سری جدید کمترش کنه اما قطع نشه اونجوری بهتره .

خانما. ی باتجربه یه سوال دارم فردا موعد پریودمه یه هفتست که دردای عجیب سینه وکمر وزیر دل دارم از دیروزم پا درد اینقد درد دارم که حالت تهوع میگیرم از دزد شدید دیشب بیبی چک گذاشتم اولش یه خط انداخت بعد نیم ساعت دو تا شد ولی امروز صبح یکی دیگه مدیکور زدم منفی شد حالا من جلو گیریمم طبیعی بوده امکان بارداری هست یا کیست 

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال