2777
2789
عنوان

خیلی بفکرشم

249 بازدید | 10 پست

منو ول کرد چون منو دیگه نخواستو دوس داشت با دخترای دیگه باشه دلمو خیلی شکوند منم دارم از حسادت میمیرم که با دخترای دیگه در ارتباطه خوابو خوراک ندارم چی کنم واسه دل عاشقم😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم قربون دلت برم😭💔با این تفاوت ک نمیدونم الان تو رابطس یا نه... یه هفته میشع ک ندارمش بلاتک ...

😔😔😔😔😔😔واسه من که مطمئنم چون یه کلاسی رفت که ۲۰ تا دختر توش بودن و اینو یه پسر دیگه باهاش بود همشم تو تلگرام آنلاین میشد بعد شمارشو عوض کرد اصلا خیلی حالم خرابه دارم دق میکنم هیچی نمیتونم بخورم پوست استخون شدم 

وآسه من دید دوباره حرف از دختر میزنم بهش گیر میدم گفت نه تو دیگه بدردم نمیخوری همش حرف از دختر دیگه میزنی بدرد زندگی نمیخوری خدافظ میخوام تنها باشم .. بعد گفت مراقب خودت باش با ناراحتی گفت..منم با عصبانیت خ

یه خدافظی کردم نگاشم نکردم بعد بهم پیام داد منو ببخش نباید میگفتم بریم بیرون و بهت دوباره پیام میدادم منم گفتم تو ام منو ببخش زیاده روی کردم اونم گفت مواظب خودت باش هرچی خواستی فقط به من بگو بفکر دوست پسر نباش واست نونو آب نمیشه بچسب به درستو دانشگات بعد گفت حتی اگه باهات نباشم از دور هواتو دارم خیالت جمع😔😔😔😔😔😔😔دلم براش خیلی تنگ میشه خیلی ام به دخترای دورش و دختری که ممکنه باهاش باشه حسودی میکنم 

😔😔😔😔😔😔واسه من که مطمئنم چون یه کلاسی رفت که ۲۰ تا دختر توش بودن و اینو یه پسر دیگه باهاش بود ه ...

الهیی😔لیاقتتو نداشته ولش کن تنوع طلبه میدونم سخته ولی همچین کسی لیاقت حتی دوست داشته شدنم نداره

کاربری دست چند نفره