mnm مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 عنوان چی بهش بگم | مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست سلام.من مدتها خواننده خاموش بودم.یه سوال داشتم ازتون.من و عشقم الان یه ماهه که قهریم.سر یه قضیه ای.تو این مدت منتظر بودم که پیام بده ولی نداد.الان دیگه تصمیم گرفتم خودم بهش پیام بدم.ولی نمیدونم چی بگم.شما چی میگین؟وقتی قهر بودین چی گفتین که اشتی کردین؟ تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن... 1396/07/26 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 استارتر مراقب رابطه های دیگه اش باش 1 ماه زمان زیادی فکر هم نکن که دنیا به آخر رسیده شاید جمله ... نمیدونم.اگه چیزی ببینم که حتما بهش میگم.ولی نمیخامم بدبین باشم بهش تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
amirabar عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 521 نمیدونم.اگه چیزی ببینم که حتما بهش میگم.ولی نمیخامم بدبین باشم بهش معملا ادمها تو این تایم گوشه نشینی میکنندبرو دنبال علایق شخصیت و جسور باشتجربههای نو و ایدههای جدیدت رو وارد زندگیت بکناونم اگر تورو بخواد برمیگرده . دست و پانزن جلوش که فقط از شخصیتت مایه میذاری اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 معملا ادمها تو این تایم گوشه نشینی میکنند برو دنبال علایق شخصیت و جسور باش تجربههای نو و ایدهها ... تو چه تایمی؟دست و پا نزدم ک.فقط بهش پیام دادم. تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
amirabar عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 521 تو چه تایمی؟ دست و پا نزدم ک.فقط بهش پیام دادم. وقتی که عادت های مورد علاقه و احساسی زندگی شون دچار ازهم گسیختگی میشهطبیعت زندگی همین متشکل از همین مسائلههمون پیام دادن حد کافی هستشمبادا به منت کشی و ... بکشه اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 وقتی که عادت های مورد علاقه و احساسی زندگی شون دچار ازهم گسیختگی میشه طبیعت زندگی همین متشکل از همی ... اها...باشه مرسی از راهنماییتون تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...