2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
پس چرا  نخوند پیاممو و عدرخواهیمو و جواب تلفنمو نداد تازه بعد یک ماه کات با هم آشتی کرده بودیم ...

نمیدونم چی بگم.ولی به نظرم وقتی برات کامنت گذاشته ینی دوست داشته برگرده.

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
بش اس بده بگو سلام.برا استارتر جواب داده.

یک ماهه پیش این کارو کردم . اگر دوباره برم فکر میکنه چقدر اویزونم . با اینکه عاشقشم اما همیشه حفظ کردم غرورمو یه بار عرورمو زیر پا گذاشتم و فهمید چقدر دوسش دارم . البته هردو مغروریم . ولی نمیدونم ایندفعه چه کنم . قبلا تووی یک ماه قهرمون هر روز اهنگ عاشقانه میفرستاد اما الان هیچی فقط اون تبریک تولدو توو اینستا گفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماهه پیش این کارو کردم . اگر دوباره برم فکر میکنه چقدر اویزونم . با اینکه عاشقشم اما همیشه حفظ کر ...

خب ی بهونه پیدا کن بزنگ بهش.مثلا بزنگ بعد بگو عه اشتباه گرفتم که.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  
نمیدونم چی بگم.ولی به نظرم وقتی برات کامنت گذاشته ینی دوست داشته برگرده.

آخه همش فکر میکنم بر حسب احترام پیام گداشت وگرنه چرا پیام عدرخواهیمو نخوند و یا برای تبریک تولدن زنگ نزد یا حداقل اس نداد . اخه توو فضای مجازی مگه رابطه ی نزدیک به دوساله ی ما مجازی بوده نمیدونم عقط حالم خوب نیست 

آخه همش فکر میکنم بر حسب احترام پیام گداشت وگرنه چرا پیام عدرخواهیمو نخوند و یا برای تبریک تولدن زنگ ...

فک نمیکنم اینطور باشه اگه واقعا ازت دلخور بود همونم نمیذاشت به نظرم.شاید اون وقتیکه پیام دادی بهش ناراحت بوده بعدش دیگه خوب شده

[QUOTE=46941362]خب گفتم عزیزم یه بار فردای دعوامون ز زدم غذربخوام جواب نداد که من واسش فقط یه پیام فریتادم اونم نخوند الان میگم اگه خودش بخواد میاد خودش هنش با توکل دارم خودمو اروم میکنم . مامانم میگه اگه بخوادت میاد خودش صبر کن . خیلی دوسش دارم با اینکه سر یه شک الکیه من بود اما اونم حرفای خوبی بهم نزد گفت تو بزماریه شک داریو به درد هم نمیخوریمو اما بعد اون پیامو توو صفحه ی خواهرم واسمم گذاشت من میخوام دیگه نه ز بزنم نه پیام بدم چون یه ماه پیش من پا پیش گذاشتم نمیدونم

فک نمیکنم اینطور باشه اگه واقعا ازت دلخور بود همونم نمیذاشت به نظرم.شاید اون وقتیکه پیام دادی بهش نا ...

شایدم اخه اون یک ماه قهرمون فقط هر روز واسم آهنگ میفرستاد من ج نمیدادم تا بعد یک ماه خودم ز زدم . انقدر که مغروره . همه چی خوب بود که اینجوری شد و الان به جز همون پیام چیز دیگه ای زنگی پیامی ازش نگرفتم . چقدر این حالتا بده 

[QUOTE=46941362]خب گفتم عزیزم یه بار فردای دعوامون ز زدم غذربخوام جواب نداد که من واسش فقط یه پیام ف ...

حالا ی کم دیگه صبر کن اگه دیدی نیومد فکر دیگه ای کن

شایدم اخه اون یک ماه قهرمون فقط هر روز واسم آهنگ میفرستاد من ج نمیدادم تا بعد یک ماه خودم ز زدم . ان ...

خیلییییی.مخصوصا اگه سر ی چیز مسخره باشه دیگه اعصاب برا ادم نمیمونه

[QUOTE=46941362]خب گفتم عزیزم یه بار فردای دعوامون ز زدم غذربخوام جواب نداد که من واسش فقط یه پیام ف ...

اونموقع نباید پا پیش میذاشتی چون اولش بوده و دعوا تازه بوده عصبانیتش آروم نشده بوده.ولی من بودم ب شخصه.نمیرفتم سمتش.اگه یک در صد دوستت داشته باشه باز میاد طرفت.وگرنه بذار بره.

اونموقع نباید پا پیش میذاشتی چون اولش بوده و دعوا تازه بوده عصبانیتش آروم نشده بوده.ولی من بودم ب شخ ...

آره به قول مامانم تو که شخصیتتو نشون دادی هم ز زدی هم پیام دادی و غذرخواهی کردی با اینکه خیلی مساله بزرگی نبوده اما عرورمو گذاشتم زیر پا و گفتم خب مقصر بودم . راست میگی اگه بخواد میاد طرفم . دعا کنید واسم خیلی دوسش دارم . با اینکه مغرورم و هیچ وقت جلوش خودمو نشکونده بودم . ولی باید زنگ میزد بهم 

آره به قول مامانم تو که شخصیتتو نشون دادی هم ز زدی هم پیام دادی و غذرخواهی کردی با اینکه خیلی مساله ...

اره.ایشالله ب زودی تحملش تموم میشه میزنگه.ب خدا توکل کن.هرچی صلاحته همون بشه.

دی ماهیه و مغرور به نطرتون ماه تولد مهمه اصن با مردای مغرور چه طوری باید رفتار کرد ؟؟؟ من خیلی مهربو ...

والا فکر کنم با هرکیم مغرور باشن با کسیکه دوسش دارن نیستن ولی خب اگه یه حرف بدی بزنی یا ناراحتشون کنی دیگه خودتم باید از دلشون در بیاری.البته به نظر من

والا فکر کنم با هرکیم مغرور باشن با کسیکه دوسش دارن نیستن ولی خب اگه یه حرف بدی بزنی یا ناراحتشون کن ...

درسته من که هم ز زدم هم پیام دادم بیشتر از این خوب نیست فکر میکنه چه خبره اگه بخواد که میاد اگه نه که همینو بهانه میکنه واسه تموم شدن . ولی فکر نکنم میخواد تنبیهم کنه مثلا . نمیدونم . هر چی خیره همون شه با اینکه عاشقشم اما به شدت منطقی هم هستم واسه همه خوشبختی و خیر باشه واسه منم همینطور . ممنون عزیزم