2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
الاله جون بهش تلل.گرام پی ام دادم ج نداد.دیگه اس دادم سلام ک جواب داد و بعدم دیگه دلخوری و اینا

خب پس حالا اعصاب و جداباد و همه چیو  مورد عنایت بنوما .....بگو اخه وزغ    تو چی هستی من منتت رو بکشم بعد خاموش کن خخخخخخخ  بعد بزار بیاد منت کشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس حالا اعصاب و جداباد و همه چیو  مورد عنایت بنوما .....بگو اخه وزغ     ت ...

😂😂😂😂وااای.حالا دارم براش.الان زوده.

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
😂😂😂😂وااای.حالا دارم براش.الان زوده.

بزار يكم بگذره بعدش قشنگ بشوووورش بعد اب كشي بنمااااا بعد پهنش كن رو طناب و بعد اتو بكش 

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
بزار يكم بگذره بعدش قشنگ بشوووورش بعد اب كشي بنمااااا بعد پهنش كن رو طناب و بعد اتو بكش 

خخخخ.باشه😂سیره جون واقعا ممنون ک اینقد وقت گذاشتی.😘😘😍

میخاستم تو خصوصی پیام بدم ولی نمیدونستم چ جوریه😂

میخاستم تو خصوصی پیام بدم ولی نمیدونستم چ جوریه😂

والا منم تازه اومدم نميدونم چجوره خخخخخخخخخ نيس خودم انقد دعوا كردم و اشت كردم ديگه استاديم واسه خودم تو تنهايي هام دوس داشتم با يه دوست دختر دردل كنم به اندازه موهااااام دعوا داشتم 

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
از اول تاپيك دارم ميخونم و بودم و هر لحظه منتظر بودم خبر بدي خيلي برات خوشحال شدم خداروشكر چون من خو ...

قربونت عزیزم ممنون😍😘.والا نه با کسی نرفتم چون میدونستم هرچی باشه از رو دلخوریشه ولی واقعا دیگه خیلی طولانی شده بود ترسیدم جدی جدی فراموشم کنه.نه والا حالا ازش میپرسم میگم بهت