2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
مورچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳

آره از اینا🐜

اسم یه آهنگه عزیزم

شما خونتون مورچه داره😁

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا وقتی قهریم اون محل نمیذاره منت کشی نداریم.میزنگم میشورمش ک غلط کردی زنگ نزدی مگه مردم قهر میکنه.اونم بنده خدا میگه بابا ی بارم تو.بیا منت بکش.میگم نه من زنم زنم باید فقط ناز کنه مردم منت کشی.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  
منم هرجور دوست داشتم حرف میزدم تا اخرین بار ک ظاهرا خیلی دیگه تند رفتم.الان چشمم ترسیده دیگه😀😀

الان مراعات کن همش عزیزم عزیزم بگو .مردا خیلی غد هستن مخصوصا توی دوران دوستی بعد ازدواج نرم تر میشن و قدرت عملت بیشتر میشه😉

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
نشنيدم بخدا 

چرتم هست همون بهتر که نشنیدی😅

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
الان مراعات کن همش عزیزم عزیزم بگو .مردا خیلی غد هستن مخصوصا توی دوران دوستی بعد ازدواج نرم تر میشن ...

این بیچاره خیلی خوب بود.هروقت دعوامونم میشد خودش میومد اشتی میکرد.ایندفعه نمیدونم چرا اینجوری میکنه

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
مثلا وقتی قهریم اون محل نمیذاره منت کشی نداریم.میزنگم میشورمش ک غلط کردی زنگ نزدی مگه مردم قهر میکنه ...

جالبهههه اين والا دمت گرم 

واقعا قهر واسه مرد نيس كه اه اه مرد گنده قهر هم كنه 

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
خانما اکثرا همینطورن،اما هرچقدر مختصرتر حرف بزنیم تاثیرش بیشتره

من کلا انشام خوبه.مخصوصا وقتی گله و گلایه باشه.دیگه باید از برق بکشنم😁

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...