2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دمت گرم باحال بود بخدااااا😂😂😂😂😂

خخخخ.آره ولی فکر نکنم طرف جنبه شوخی داشته باشه.معلومه اعصاب نداره.یهو میره ی سال دیگه میاد.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  
اره خودمم بعدش فهمیدم ولی دیگه ضایع میشد بگم دروغ گفتم همون موقع

عزيزم همون اس بي وفايي و دلتنگي عااااليه اهنگ جالب نيس بخدا 

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط حرف تورو بیخیال اصل دعواتون سر چی بوذه؟؟این حرفو بعدش ک دعوا شروع شده زدی.دست پیشم بگیری خوبه.بگ ...

سر این بود که خواستم برم یه جایی گفتم بیا بهام گف کار ندارم نمیام وقت ندارم دیگه بعدشم گفتم برا من وقت نداری و...

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
خخخخ.آره ولی فکر نکنم طرف جنبه شوخی داشته باشه.معلومه اعصاب نداره.یهو میره ی سال دیگه میاد.

خخخخخخخخخخخخخخخخخ ميزني رابطه رو با اين حرفت بدتر ميكني  بخوا تركيدم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا میترسم دیگه.😂

خخخخخخخخخخخخخخخخخ ميزني رابطه رو با اين حرفت بدتر ميكني  بخوا تركيدم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من نیتم شر بوده.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  
سر این بود که خواستم برم یه جایی گفتم بیا بهام گف کار ندارم نمیام وقت ندارم دیگه بعدشم گفتم برا من و ...

ببين خانمي قرار نيس هر وقت ما بخواييم اون مرده بيچاره نوكر ما باشه سريع حاضر بشه خوب نكردي دعوا راه انداختي من قبلا اينجور بودم اگه يه بار زنگ ميزدم ج نميداد يه شر به پا ميكردم الان عاقل شدم گوش شيطون كر 

ازین خرابتر دیگه چی میشد

ببين خانمي قرار نيس هر وقت ما بخواييم اون مرده بيچاره نوكر ما باشه سريع حاضر بشه خوب نكردي دعوا راه ...

نه اخه خیلی وقت بود ندیده بودمش دلم براش تنگ شده بود.دیگه دلتنگی و عصبانیت قاطی شد این شد نتیجش